Home Nieuws Opstelling tegen NEC: Vraagtekens in de defensie, die voortduren tot in Turijn

Opstelling tegen NEC: Vraagtekens in de defensie, die voortduren tot in Turijn

1676
0

Een interessant blok van twee wedstrijden staan er op de speelkalender.

Het is niet gezegd dat beide wedstrijden bepalend zullen gaan zijn hoe de verdere eerste seizoenshelft zal gaan verlopen maar belangrijk zijn beide wedstrijden zeker. NEC Nijmegen geldt als tegenstander die de ploeg van Peter Bosz enige weerstand zou kunnen gaan geven en over de wedstrijd in Turijn kunnen we kort zijn want dat wordt een uitbeurt onder hoge weerstand en onder hoge intensiteit.

Wel kunnen we ook concluderen dat het Juventus anno 2024 niet de kracht van de ploeg van 2016 t/m 2019 weet te vertegenwoordigen. Zeker wacht PSV een pittige Europese uitbeurt. Terug naar NEC, dat vanaf half 5 tegenstander is in het Philips Stadion.

Zijn er zorgen? Wellicht enigszins want de thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen betekent ook het treffen met de ploeg die enige kwetsbaarheden zou kunnen gaan blootleggen.

Rechtsachterin kan Peter Bosz nog niet beschikken over aanwinst Rick Karsdorp. De verdediger is qua fitheid nog niet op het niveau van de rest. Richy Ledezma zal om die reden opnieuw aan de aftrap verschijnen. Datzelfde geldt voor Ryan Flamingo, Olivier Boscagli en de twintigjarige Matteo Dams. Mauro Júnior en Fredrik Oppegård zijn wel weer zo goed als hersteld, maar NEC lijkt nog te vroeg te komen. Of dat ook voor aanstaande dinsdagavond geldt is nog niet duidelijk.

Het middenveld bestaat natuurlijk uit Oranje-international Joey Veerman en Jerdy Schouten. Ook Guus Til zal starten, zo is de verwachting. Til is met twee goals en twee assists aanvallend betrouwbaar te noemen en tegelijkertijd wederom uitstekend begonnen aan het nieuwe Eredivisie-seizoen.

Omdat Hirving Lozano geblesseerd is, zal normaal gesproken Malik Tillman op de positie van linksbuiten starten. Luuk de Jong en Johan Bakayako completeren de aanval.

De vermoedelijke opstelling PSV tegen NEC Nijmegen: Benítez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in