Home Nieuws Italiaanse media twijfelen over Koopmeiners, trainer Juventus laat zich uit over PSV

Italiaanse media twijfelen over Koopmeiners, trainer Juventus laat zich uit over PSV

15377
1

Juventus kwam zaterdag op bezoek bij Empoli niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Empoli.

Ook Teun Koopmeiners, die zijn basisdebuut maakte, kon het verschil niet maken voor De Oude Dame. Het was het tweede competitieduel op rij dat Juve niet wist te scoren.

Dusan Vlahovic was eind augustus op bezoek bij Hellas Verona nog goed voor twee treffers, maar hij wist zijn ploeg in duel met Empoli eveneens niet bij de hand te nemen.

“Vlahovic en Koop zijn onschadelijk gemaakt door Empoli’, opent Gazzetta dello Sport op de voorpagina. De roze sportkrant constateert dat het dinsdag in de Champions League tegen PSV beter moet.

Tuttosport is eveneens kritisch. “Het tempo was te laag. González en Douglas Luiz stelden teleur, Koopmeiners had geen impact.”

Trainer Thiago Motta vond het bij DAZN echter te makkelijk om naar zijn aankopen te wijzen.We hebben de nul gehouden met het hele team, dus moeten we ook meer creëren met het hele team. In de tweede helft ging het al beter en kregen we ook de kansen om op voorsprong te komen. We moeten blijven groeien.”

Motta kijkt uit naar het komende treffen met PSV. “Het maakt ons trots om zo’n belangrijke wedstrijd te spelen. We moeten deze wedstrijd achter ons laten, de positieve punten meenemen en ons focussen op PSV. Zij zijn in eigen land gewend om te domineren en hebben spelers met geweldige kwaliteiten. Wij moeten hen niet aan de bal laten en het initiatief pakken om die kansen wel te creëren.”


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in