Home Nieuws Oranje-international en oud-PSV’er wijst Ivan Perišić de weg naar PSV

Oranje-international en oud-PSV’er wijst Ivan Perišić de weg naar PSV

1091
0

Nog altijd bereiken ons geluiden dat voormalig PSV’er Denzel Dumfries in zijn vrije tijd in PSV-kledij in Rotterdam voor zichzelf traint.

Dumfries speelt alweer enkele jaren voor Internazionale maar draagt PSV en Sparta zoals bekend een warm hart toe. Dumfries heeft volgens Ivan Perišić een voorname rol gespeeld in zijn komst naar PSV.

Technisch directeur Earnest Stewart kreeg Ivan Perišić recent aangeboden maar wel nadat er gesprekken plaatsvonden tussen Ivan Perišić en Denzel Dumfries over PSV.

De 35-jarige Kroaat heeft zich inmiddels na meerdere medische keuringen voor één jaar bij de selectie van Peter Bosz gevoegd. Zoals bekend was Ivan Perišić na een conflict in Split transfervrij en vroeg aan oud-ploeggenoot Denzel Dumfries bij Internazionale naar de club PSV.

“Sinds ik transfervrij ben, heb ik gewacht op een optie als deze: een club en omgeving waar ik me goed bij voel en waarmee ik prijzen kan winnen”, reageert de Kroaat op PSV.nl. “Ik heb mijn oud-ploeggenoot Dumfries gevraagd om advies, en dat heeft me alleen maar overtuigd dat PSV de juiste stap is.”

Ivan Perišić en Dumfries waren tussen 2020 en 2021 teamgenoten bij Internazionale en boekten aldaar successen. De 136-voudig international van Kroatië kan op meerdere posities uit de voeten, maar speelt voornamelijk aan de linkerkant van het veld. Zijn komst valt natuurlijk samen met de personele problemen aan de linkerzijde in de zin dat blessures veel plannen van Bosz dwarsbomen. Tel daar het aanstaande vertrek van Hirving Lozano bij op en de plannen zijn verklaarbaar.

Ivan Perišić zou dus ook een optie kunnen zijn voor Peter Bosz op de dun bezette linksbackpositie. “Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan, alles te geven en prijzen te winnen”, aldus de zeer ervaren en fitte Ivan Perišić, die in onderstaande video over zijn gesprekken met Dumfries spreekt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in