Home Nieuws Mo Ihattaren wordt contractspeler van RKC Waalwijk, donderdag medische keuring

Mo Ihattaren wordt contractspeler van RKC Waalwijk, donderdag medische keuring

1876
0

Telegraaf-journalist Mike Verweij kreeg recent het verwijt niet meer helemaal objectief te zijn aangaande Mo Ihattaren.

De journalist van De Telegraaf interviewde Mo Ihattaren en kreeg een intieme inkijk in het leven van het voormalig toptalent. Qua leeftijd kan Ihattaren nog altijd als toptalent gezien en omschreven worden maar qua prestaties natuurlijk niet. Wellicht gaat het nu allemaal veranderen want de club waar men zelfs uitspreekt voor spelers met een vlekje te gaan, heeft Ihattaren nu onder contract genomen.

Eerder trachtte RKC dat ook te doen met Zakaria Bakali, eveneens mislukt bij PSV, maar ook die poging liep op weinig uit. Wellicht lukt het wel met Mo Ihattaren, om de positiviteit er maar eens in te houden maar dat menigeen er een zwaar hoofd in heeft moge duidelijk zijn. Is de intentie van het voormalige toptalent inmiddels ook om weer professioneel voetballer te worden of dient er gewoon geld in het laatje te komen bij Ihattaren?

Volgens het medium Transferwatch gaat de inmiddels 22-jarige Ihattaren voor RKC Waalwijk spelen. De voormalig PSV’er is bezig met een comeback en wil weer profvoetballer worden. In een openhartig interview met De Telegraaf zei Ihattaren onlangs dat hij op een bepaald moment 117 kilo woog maar dat dat inmiddels ook ver achter hem ligt.

‘Inmiddels is hij met een team van coaches en psychiaters aan het werk om de weg omhoog terug te vinden en is hij afgevallen tot 87 kilo’, meldde Mike Verweij van De Telegraaf recent. Voor Ihattaren wordt RKC dus zijn derde binnenlandse club. Hij brak op zestienjarige leeftijd door bij PSV en werd bestempeld als één van de grootste talenten van zijn generatie. Na het overlijden van zijn vader ging het bergafwaarts met de nog altijd jonge Ihattaren. Donderdag staat er een medische keuring op de planning in Waalwijk.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in