Home Nieuws ‘Stewart heeft volledig gefaald door Ivan Perišić niet een paar weken eerder...

‘Stewart heeft volledig gefaald door Ivan Perišić niet een paar weken eerder aan te trekken’

8078
0

De tweede treffer van Juventus had Ivan Perišić letterlijk en figuurlijk niet over zijn kant laten gaan.

De komst van Ivan Perišić naar PSV maakt het nodige los in Eindhoven. Met name onder de fans wordt de komst van de ervaren Kroaat met gejuich ontvangen.

Zijn komst is spectaculair te noemen, stellen ook het gros van de analisten en het landelijke journaille vast. Ivan Perišić gaat zeker van waarde zijn voor PSV maar feit is wel dat zijn komst net een week of 2,5 te laat op gang is gekomen want niets maar dan ook niets ten nadele van Matteo Dams maar de 2-0 van Juventus had Ivan Perišić letterlijke en figuurlijk niet over zijn kant laten gaan.

De Kroaat heeft er tot nu toe al een zeer imposante carrière opzitten, welke een nieuw hoofdstuk gaat krijgen in Eindhoven. De Kroaat is dan ook meer dan welkom en zal van waarde gaan zijn voor PSV. Andrés Guardado en Mario Götze gingen Ivan Perišić voor en in die categorie kan zijn komst ook wel geschaard worden.

Ivan Perišić is immers WK-finalist en Champions League-winnaar. De clubleiding kon in een periode dat de focus lag op Juventus – PSV in alle rust aan de transfer werken. Earnie Stewart bleef achter in Eindhoven om alles te regelen, echter krijgt diezelfde Stewart onderuit de zak van PSV-fan Bert, die met grote regelmaat op De Herdgang te vinden.

Bert geldt als ervaren rot in de voetballerij en zijn analyses snijden dan ook geregeld hout. Bert, bekend op De Herdgang, kan zich echter niet vinden in het tijdstip waarop PSV Ivan Perišić heeft aangetrokken. De schuld daarvoor wordt door de PSV-fan volledig bij Earnie Stewart gelegd, die concludeert dat de komst van de Kroaat veel te laat voltooid is. Er wordt hierbij natuurlijk gewezen naar de (on)beschikbaarheid van Ivan Perišić in de Champions League.

‘Stewart heeft volledig gefaald door Ivan Perišić niet een paar weken eerder aan te trekken’, klinkt het in onderstaand bericht op X, verwijzend naar het niet kunnen spelen in de Champions League voor de winterstop in combinatie met de magere bezetting in de defensie.

De conclusie van Bert is redelijk zwart-wit te noemen want het is en blijft lastig oordelen inzake het tijdstip van de komst van de Kroaat, omdat niet alle informatie hierover beschikbaar is. Werd Perišić wel of niet aangeboden of is PSV zelf op zoek gegaan naar de beschikbaarheid van de Kroaat? Hoe dan ook heeft Peter Bosz er een heuse klassespeler bij en kan de komst van de Kroaat als zeer succesvol worden omschreven.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in