Home Nieuws Van der Gijp haalt na transfer uit naar Stewart en PSV ‘Dat...

Van der Gijp haalt na transfer uit naar Stewart en PSV ‘Dat doe je toch niet?’

5899
0

De transfer van Ivan Perišić naar PSV is een zeer welkome versterking voor de selectie van Peter Bosz, al denkt niet iedereen daar zo over.

Er zijn PSV-fans die vinden dat de komst van de Kroaat de ontwikkeling van andere spelers in de weg zit maar dat zijn vaak dezelfde fans die eerder vaststelde dat je niet met Dams en Ledezma de Champions League-wedstrijden in kunt gaan. Oftewel, voor sommigen is het nooit goed.

Aan tafel bij Vandaag Inside wordt René van der Gijp gevraagd naar de komst van Ivan Perišić naar PSV. Opmerkelijk genoeg geeft Van der Gijp een kritisch antwoord van de analist snapt niets van het feit dat PSV de routinier aan de selectie heeft toegevoegd. De analist denkt dat er in de huidige selectie veel betere opties rondlopen dan Ivan Perišić, die op zijn beurt de selectie van de nodige ervaring zal gaan voorzien.

“In deze fase van de competitie moet je nooit aan je trainer vragen of hij hem erbij wil hebben. Natuurlijk wil hij dat. Natuurlijk, ook onze vriend Peter Bosz is na die wedstrijd tegen Juventus onzeker.”

Met de onzekerheid van Bosz doelt Van der Gijp op het aantrekken van Ivan Perišić. De routinier uit Kroatië kan niet in de Champions League spelen omdat hij niet tijdig ingeschreven is en mede daarom snapt de analist de late transfer niet. “Een gozer van 35, dat doe je toch niet? Laat die jongen van Excelsior, Couhaib Driouech lekker voetballen, wat kan jou het nou schelen. In Europa kan die Ivan Perišić niet meer mee”, wijst Van der Gijp naar de speelopties.

Tafelgenoot Johan Derksen is het met Van der Gijp eens wat betreft Ivan Perišić. De Kroaat voegt volgens Johan Derksen niets toe. “In de Europese competitie heb je hem niet nodig en in Europa kan hij je niet helpen”, klinkt het in onderstaande video.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in