Home Nieuws Gretige Ivan Perišić wilde per se meetrainen en komt mogelijk dit weekend...

Gretige Ivan Perišić wilde per se meetrainen en komt mogelijk dit weekend al in actie

960
0

Ivan Perišić zit mogelijk komend weekend al bij de wedstrijdselectie van PSV.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de Kroaat reeds meegetraind, omdat hij zo snel mogelijk van waarde wil zijn voor PSV. Het is niet gezegd dat de selectie van Bosz te weinig van dit soort spelers telt maar het moge duidelijk zijn dat de Kroaat een enorme meerwaarde zal gaan zijn.

Zelf wenst Ivan Perišić zich zo snel mogelijk bij de wedstrijdselectie voegen, iets wat gezien de blessure van Hirving Lozano zeer welkom zou zijn.

De Kroaat stond er afgelopen dagen op dat er meteen met trainen begonnen kon worden. Perišić heeft dan inmiddels ook een uitlooptraining achter de rug en begint op vrijdag met de groepstraining voor de wedstrijd in Sittard van dit weekend.

Het ziet er naar uit dat de nieuwe aanwinst de voorlopige vervanger van Lozano zal gaan zijn. De Mexicaan kampt met een spierblessure en wanneer hij exact terug zal zijn is vooralsnog onduidelijk.

De 35-jarige Ivan Perišić is een speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Zo speelde hij de meeste wedstrijden in zijn loopbaan als linksbuiten, maar kan hij ook als zogenaamde ‘wingback’ uit de voeten en speelde hij ook regelmatig aan de rechterkant. De multifunctionele speler zou zelfs nog op de plaats van Johan Bakayoko kunnen spelen. Zeker in de Eredivisie kunnen er verschillende posities worden ingevuld.

Ivan Perišić zal nog niet inzetbaar zijn tijdens de groepswedstrijden in de Champions League, aangezien hij nog niet ingeschreven is, maar in de Eredivisie hoopt Peter Bosz hem snel in te kunnen zetten. Mogelijk dus dit weekend op bezoek bij Fortuna in Sittard.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in