Home Nieuws Peter Bosz laat niets aan duidelijkheid te wensen over na uitspraak over...

Peter Bosz laat niets aan duidelijkheid te wensen over na uitspraak over sterkhouder

2225
0

Peter Bosz krijgt alle berichtgevingen, meningen, analyses en opinies over Joey Veerman wel mee, blijkt uit zijn uitspraken van vrijdagmiddag over de middenvelder uit Volendam.

Geenszins ziet Bosz het niet meer zitten of minder zitten in de middenvelder, die afgelopen 10 dagen bakken veelal onterechte kritieken te verwerken kreeg na twee wissels in de beide uitwedstrijden op bezoek bij Juventus en Fortuna Sittard. Bosz nam het in aanloop naar het Eredivisie-weekend met Willem II uit op de agenda op voor Joey Veerman.

Sinds het Europese Kampioenschap met het Nederlands Elftal in Duitsland is Veerman een makkelijk maar vaal onterecht slachtoffer geworden door bijna wekelijks meer kritiek te ontvangen vanuit de media. Peter Bosz is er echter niet van onder de indruk, bleek vrijdagmiddag in zijn vooruitblik op Willem II – PSV.

“Ik moet wel lachen om de aandacht voor Joey. Ik wissel Luuk de Jong bijvoorbeeld bijna iedere week”, begint Bosz op de persconferentie in aanloop naar het Eredivisie-duel met Willem ll van zaterdag. Joey Veerman is met name bij ESPN en Rondo vaak gespreksonderwerp.

ROTTERDAM, 10-06-2024, Stadium de Kuip, Friendly match between Netherlands and Iceland. Netherlands player Joey Veerman

“Joey heeft vorig seizoen een geweldig seizoen gedraaid en hij is ook een geweldige speler. Ik maak me over hem geen zorgen. Het ene moment vinden media dat hij bij Real Madrid moet spelen en het andere moment is hij niet goed genoeg. Ik snap dat dat voor hem misschien verwarrend kan zijn, maar ik ga daar geen beleid op maken”, aldus de coach in heldere bewoordingen.

Peter Bosz denkt dan ook dat hij een beter beeld van Joey Veerman dan een ieder ander dat heeft. “Ik werk iedere dag met die jongens en zij weten hoe ik over ze denk. Dat vertel ik ze, wanneer ik dat nodig vindt. Dat weet Joey ook”, aldus een nuchtere Peter Bosz.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in