Home Nieuws Lozano terug op trainingsveld maar zal in het gunstigste geval nog maar...

Lozano terug op trainingsveld maar zal in het gunstigste geval nog maar een handjevol wedstrijden voor PSV spelen

1174
0

Het afscheid van Hirving Lozano is aanstaande. De Mexicaan is min of meer aan zijn afscheidstoernee door de Eredivisie bezig.

Althans, mits fit en dat is Lozano op dit moment helaas niet. De Mexicaan begon voortvarend aan het lopende seizoen en scoorde erop los maar geraakte geblesseerd zoals vrijwel iedere PSV’er wel uit het niets geblesseerd geraakt de laatste jaren. De Mexicaanse PSV’er heet op de terugweg te zijn maar zo ver is het nog lang niet.

De rentree van Hirving Lozano laat dus nog wel even op zich wachten. Wel is de Mexicaan vandaag, woensdag, weer op het trainingsveld van De Herdgang gesignaleerd maar alvorens de Mexicaan en Peter Bosz weer aan wedstrijden kan gaan denken is het wellicht al tegen half november. De uitwedstrijd in de Johan Cruijff Arena van begin november lijkt dan ook te vroeg te komen voor de buitenspeler.

Natuurlijk volgt er nog een druk programma maar alvorens Lozano weer geheel fit is en een speelminuten kan gaan afdwingen, bevinden we ons alweer in de maand december. De laatste wedstrijd van kalenderjaar 2024 staat de 22e december op de kalender. PSV neemt het dan op tegen Feyenoord en die wedstrijd zal normaal gesproken haalbaar zijn voor de Mexicaan, die per 1 januari 2025 officieel contractspeler van San Diego zal zijn.

Normaal gesproken zal Hirving Lozano in zijn tweede periode in Eindhoven nog maar een handjevol wedstrijden gaan spelen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in