Home Nieuws Eens of Oneens? | Isaac Babadi en Tygo Lang zijn (nog) niet...

Eens of Oneens? | Isaac Babadi en Tygo Lang zijn (nog) niet de absolute toptalenten zoals eerder ingeschaald

1024
1

Het gaat de laatste dagen maar eigenlijk al weken over een aantal verschillende zaken rondom het PSV van seizoen 2024-2025. Daarom hebben we weer een aantal stellingen voor jullie om de meningen over de stand van zaken rondom het PSV van dit seizoen te polsen.

De ploeg van Peter Bosz is de gedoodverfde nieuwe kampioen, na een eerder voortreffelijk seizoen. Het spel zou minder sprankelend zijn, wat tegen Sporting Lissabon overigens geenszins te zien was en de ploeg van Bosz is te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Ook dat hoorde veelal na afloop van Juventus – PSV.

Precies die conclusie viel vorig seizoen ook na Arsenal – PSV te beluisteren. Waar we feitelijk ook niet omheen kunnen zijn de vele kritieken, nationaal en internationaal, richting Johan Bakayoko. De jonge Belg kende een prachtig tweede seizoen in de hoofdmacht maar valt dit seizoen iets minder op in positieve zin. Of beter gezegd, de jonge Belgische international is minder onderscheidend dan vorig seizoen.

Zijn we niet veel te kritisch op Bakayoko in alle commentaren en kritieken? Bakayoko, elke wedstrijd kampend met dubbele dekking, is nog maar twee jaar en een paar maanden volwaardig lid van de A-selectie. Of het nu thuis tegen Sporting Lissabon of Borussia Dortmund betreft of op bezoek in Turijn, Johan Bakayoko krijgt steevast dubbele dekking. Altijd topfit maar soms wat nalatig en naïef spelend, is de Belg nog altijd voor iedere tegenstander een gevaarlijke speler te noemen. Zijn we al met al niet te streng voor één van de grootste talenten die de jeugdopleiding afgelopen jaren heeft voortgebracht?

Dan het dossier Noa Lang. Wat speelt er rond Lang, wat speelt er niet en is de aanvaller wel topfit op dit moment of is zijn vorm niet toereikend genoeg? Wie weet speelt Lang wel met angst in de benen omwille van zijn het blessureleed aan de hamstring? Hoe kijk jij naar Noa Lang en zijn huidige status bij PSV, willen we graag van jullie weten.

Bosz laat zich wekelijks positief uit over Lang maar starten zit er nog niet in. “Je weet welk hoog niveau Noa Lang aan kan tikken als speler, dat hebben we vorig jaar ook gezien. Ik hoop dat het iedere keer dat hij minuten maakt steeds een beetje beter wordt. Hij weet precies waar we mee bezig zijn als club met hem als speler, hij weet hoe het zit en heeft daar ook geen enkele moeite mee”, zei Bosz recent over Lang, die tot vaak als eerste na de wedstrijd teleurgesteld de kleedkamer opzoekt en niet lang op het veld te vinden is meteen na het laatste fluitsignaal.

Verder zijn we nog benieuwd naar jullie mening over Isaac Babadi en Tygo Lang. Gelden Isaac Babadi en Tygo Lang nu wel of niet als absolute toptalenten zoals beide spelers uit de befaamde jeugdopleiding eerder zijn ingeschaald? Zowel Babadi als Land maken nog weinig minuten in de hoofdmacht of verwachten we te snel grootse prestaties en zijn beide wel degelijke absolute toptalenten die nog even tijd nodig hebben?

De uitspraken van Bosz over Makkelie en de fitheid van de selectie in relatie tot de titelrace. Geef ook jouw mening in de onderstaande vijf nieuwe en actuele stellingen op PSV Inside.

1. Noa Lang heeft het mentaal erg lastig na zijn blessure en verdient alle steun van de PSV-fans

Resultaten

Laden ... Laden ...

2. Het is belachelijk dat Peter Bosz niet open en eerlijk mag aangeven Makkelie geen goede scheidsrechter te vinden

Resultaten

Laden ... Laden ...

3. Isaac Babadi en Tygo Land zijn niet de absolute toptalenten zoals eerder ingeschaald

Resultaten

Laden ... Laden ...

4. Feyenoord én Ajax zijn geen concurrenten dit seizoen, de geringe fitheid van de PSV-selectie is een groot probleem

Resultaten

Laden ... Laden ...

5. Johan Bakayoko zit dicht tegen de Europese top en wordt veel te hard aangepakt door media én fans

Resultaten

Laden ... Laden ...


1 REACTIE

  1. Hi Neat post There is a problem along with your website in internet explorer would test this IE still is the market chief and a good section of other folks will pass over your magnificent writing due to this problem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in