Home Nieuws Verwachte opstelling PSV in Tilburg: Mauro Júnior én Dams starten, Saibari voor...

Verwachte opstelling PSV in Tilburg: Mauro Júnior én Dams starten, Saibari voor Til

1359
0

De volgende tegenstander op jacht naar een nieuwe serie overwinningen in de Eredivisie op jacht naar het record van zeventien overwinningen op rij luistert naar de naam Willem II.

In Tilburg is het normaal ietwat saaie Willem II, in uitstraling althans, de tegenstander van de ploeg van Peter Bosz. De trainer heeft ineens veel te kiezen met een nagenoeg fitte selectie. Het aantal blessuregevallen is drastisch minder geworden eind september. Slechts drie spelers zijn niet beschikbaar voor Bosz in Tilburg.

Sergiño Dest, Hirving Lozano en Fredrik Oppegård hebben nog altijd met blessures te kampen en zijn er niet bij tegen Willem II. Dat geldt wel voor Richard Ledezma en Adama Nagalo, die vrijdag meegetraind hebben met de eerste selectie. Mauro Júnior is ook weer fit en maakte in Turijn in de tweede helft al zijn opwachting. De Braziliaanse alleskunner lijkt ook tegen Willem II aan de aftrap te verschijnen.

De achterhoede kent verder geen verrassingen. Matteo Dams, door Bosz definitief overgeheveld naar de A-selectie, is de linksback. Op het middenveld lijkt Ismael Saibari de voorkeur te krijgen boven Guus Til, wat er op kan duiden dat Peter Bosz
ook tegen Sporting Lissabon met Saibari in de basis gaat starten.

Noa Lang of Malik Tillman, is voor Peter Bosz ook een vraagstuk geworden nu beide fit zijn en beide kunnen spelen en starten. De verwachting is dat Malik Tillman nog even de voorkeur krijgt boven Noa Lang. De wedstrijd in Tilburg begint zaterdagmiddag om half 5.

Vermoedelijke opstelling PSV in Tilburg: Benítez; Mauro Júnior, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Tillman


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in