Home Nieuws Ibrahim Afellay geniet van PSV-speler: ‘Hij kan net geen salto in een...

Ibrahim Afellay geniet van PSV-speler: ‘Hij kan net geen salto in een tl-buis maken’

12737
0

Ivan Perisic maakte zaterdag tijdens de 0-2 zege op Willem II zijn debuut voor PSV. Ibrahim Afellay zag de Kroaat aan het werk en raakte onder de indruk.

De routinier die eerder deze maand transfervrij werd ingelijfd door PSV mocht op bezoek bij Willem II in de basis starten. Trainer Peter Bosz besloot Johan Bakayoko rust te geven met de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Portugal van komende dinsdag in het achterhoofd.

Hierdoor kwam er een plekje in de basiself vrij voor Perisic. De 35-jarige aanvaller kon Afellay bekoren. “Ik vond hem heel goed spelen”, begint de analist bij Studio Voetbal.

“Op een gegeven moment dacht ik: is die jongen nou rechts- of linksbenig? Er was een situatie dat hij wachtte tot een verdediger van Willem II instapte en toen tikte hij de bal erlangs. Daardoor zie je dat Perisic zo veel wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld heeft.”

Afellay steekt de loftrompet over Perisic terwijl er beelden van de Kroaat te zien zijn. “Moet je eens kijken hoe afgetraind hij eruitziet man. Die gozer kan nog net geen salto in een tl-buis maken, bij wijze van spreken. Het is echt ongekend”, aldus Afellay

Met die laatste opmerking krijgt Afellay het publiek dat aanwezig is bij de uitzending van Studio Voetbal aan het lachen. Ook presentator Sjoerd van Ramshorst ziet de humor er wel van in: “Heerlijk Ibi, blijft vooral doorgaan met die spreekwoorden.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in