Home Nieuws Bosz wijst naar vier tegendoelpunten en baalt van beter doelsaldo Sporting: ‘Weggeblazen...

Bosz wijst naar vier tegendoelpunten en baalt van beter doelsaldo Sporting: ‘Weggeblazen met Lyon’

1161
0
077099075092081X0300Y082100F000000000

Slechts vier tegendoelpunten in seizoen 2024-2025. Slechts vier keer hoefde Walter Benítez de bal uit het net te halen de afgelopen weken.

Dit aantal werd in de uitwedstrijd op bezoek bij Juventus in één wedstrijd bijna geëvenaard maar dat terzijde. Het zijn nog altijd keurige cijfers te noemen, die bijna geen andere club in Europa kan noteren. Op Sporting Lissabon na en daar baalt Peter Bosz van want de coach wenst in alles de beste te zijn.

Bosz is bekend met de prestaties van de Portugese club, die nu aan de top in Portugal staat maar dat is niet altijd het geval. Wel is Bosz enorm gecharmeerd van Rúben Amorim, de trainer van Sporting Club de Portugal. Bosz weet nog hoe hij als trainer van Olympique Lyon naar eigen zeggen werd weggeblazen door het Sporting van Amorim. Volgens Bosz is het uiterst knap wat de Portugees voor elkaar krijgt bij Sporting.

Sporting is momenteel één van de best presterende teams in Europa, zelfs beter dan PSV. “Ja, daar zijn we ziek van”, zegt Bosz met een knipoog over die cijfers en statistieken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in