Home Nieuws Wat doen (ongekende!) wedstrijdstatistieken in maand zonder Veerman? Middenvelder mist uitduels met...

Wat doen (ongekende!) wedstrijdstatistieken in maand zonder Veerman? Middenvelder mist uitduels met AZ en PSG

441
0

De criticasters van Joey Veerman worden op hun wenken bediend. Die beredenering is eigenlijk enigszins overdreven gesteld.

Niemand wenst een speler een blessure toe maar de criticasters van de middenvelder kunnen de ploeg van Peter Bosz een maand lang beoordelen op het spel zonder de passer bij uitstek want de verwachting is dat de middenvelder voor minimaal een maand uitgeschakeld is.

De club communiceerde dit nieuws dinsdag rond de middag via de eigen sociale kanalen. Het was al eerder bekend dat Veerman het Champions league-duel met Sporting Portugal zal missen, maar nu blijkt dus dat PSV het ook uit bij AZ en PSG zonder de spelmaker zal moeten doen.

Zaterdag ontstond er op het eerste oog niets ernstigs maar die diagnose is inmiddels bijgesteld. Veerman moest na zeventig minuten in Tilburg het veld verlaten. Na afloop vertelde Jerdy Schouten dat Veerman al had aangegeven dat het niet veel voorstelde.

Maandag werd een MRI-scan gemaakt die duidelijkheid heeft gegeven over zijn liesblessure. Peter Bosz heeft in Ismael Saibari een prima vervanger voor de middenvelder maar dat Veerman gemist gaat worden is een feit. Malik Tillman geldt ook als een optie een linie terug kunnen zakken. De beschikbaarheid van Guus Til en Jerdy Schouten maken het Peter Bosz enigszins eenvoudiger het gemis van Veerman op te vangen.

Het Eindhovens Dagblad legt de statistieken van Joey Veerman duidelijk voor.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in