Home Nieuws Bosz maakt bekend wie Joey Veerman vervangt in opstelling PSV tegen Sporting...

Bosz maakt bekend wie Joey Veerman vervangt in opstelling PSV tegen Sporting Portugal

355
0

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV voor het Champions League-duel met Sporting Portugal bekendgemaakt.

De zestigjarige oefenmeester kan zoals bekend niet beschikken over Joey Veerman. De creatieveling liep afgelopen zaterdag tegen Willem II (0-2 winst) een liesblessure op en staat naar verwachting minimaal een maand aan de kant.

Veerman wordt op het middenveld vervangen door Ismael Saibari. De Marokkaans international vormt een koppel met Jerdy Schouten, terwijl Guus Til als nummer 10 start.

Daarnaast keren Luuk de Jong en Johan Bakayoko terug in de basis. Zij begonnen tegen Willem II vanaf de bank met het oog op de kraker tegen Sporting. De basisplaatsen van het tweetal gaan ten koste van Ricardo Pepi en Ivan Perisic. Malik Tillman begint als linksbuiten.

In de achterhoede zijn er weinig verrassingen, want Mauro Júnior en Matteo Dams zijn de backs en Ryan Flamingo en Olivier Boscagli vormen het centrale duo.

Voor Walter Benítez wordt het zijn eerste CL-duel dit seizoen: door zijn vaderschap ontbrak hij in de eerste met 3-1 verloren wedstrijd tegen Juventus. Noa Lang en Rick Karsdorp, die nog altijd moet wachten op zijn basisdebuut bij PSV, beginnen dus op de bank bij PSV


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in