Home Nieuws Sporting-spits Gyökeres uitte direct na duel met PSV vol zijn frustraties richting...

Sporting-spits Gyökeres uitte direct na duel met PSV vol zijn frustraties richting de camera

2367
0

Sporting Portugal-spits Viktor Gyökeres zat dinsdagavond tijdens het Champions League-duel met PSV negentig minuten lang in de broekzak van Ryan Flamingo.

De zomeraanwinst van PSV zat de gevreesde aanvaller het gehele duel kort op de huid en won veel persoonlijke duels. Gyökeres heeft inmiddels de status van een superspits gekregen nadat hij het afgelopen seizoen liefst 43 keer het net wist te vinden in alle competities.

Ook deze jaargang weet hij het doel heel eenvoudig te vinden. De teller staat op elf treffers, waardoor PSV gewaarschuwd was voor het Zweedse fenomeen. Flamingo speelde echter een ijzersterke wedstrijd en had Gyökeres in de tang, ook al kon hij niet voorkomen dat Sporting in de slotfase nog de onterechte 1-1 maakte.

Gyökeres kon terugkijken op een teleurstellend optreden. Hij weigerde na afloop echter de credits aan Flamingo te geven. In plaats daarvan uitte de spits zijn frustraties over de staat van het veld in het Philips Stadion.

“Nice skating here”, zei hij boos met zijn blik op een camera gericht. Vrij vertaald: “Lekker schaatsen hier.” Misschien had Gyökeres na een paar keer uitglijden nieuwe schoenen aan moeten trekken, al viel het wel op dat meerdere spelers tijdens het Champions League-duel uitgeleden.

Eduardo Quaresma was de meest opvallende. Hij was na balverlies van invaller Noa Lang alleen op weg richting het doel van PSV, maar gleed nog voordat hij aan schieten kon denken uit.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in