Home Nieuws PSV op Rapport: 2 smaakmakers tegen Sporting, maar ook 2 duidelijke dissonanten

PSV op Rapport: 2 smaakmakers tegen Sporting, maar ook 2 duidelijke dissonanten

1684
0

PSV vergat zichzelf dinsdagavond in het Champions League-treffen met Sporting Portugal te belonen voor een uitstekende wedstrijd.

De ploeg van trainer Peter Bosz was de dominante ploeg en creëerde kans op kans, maar bleef uiteindelijk steken op een 1-1 gelijkspel. Onder meer Voetbal International heeft de spelers van PSV beoordeeld met een rapportcijfer. Het weekblad zag Jerdy Schouten als absolute uitblinker.

De Oranje-international opende op fantastische wijze de score nadat hij zelf de bal veroverde en toonde zich ook in het restant van het duel heer en meester op het middenveld. Schouten krijgt een 8.

Ryan Flamingo, die Sporting-spits Viktor Gyökeres in toom wist te houden, behoort ook tot spelers die de beste indruk wisten te maken. Zijn uitstekende optreden leverde hem een 7,5 op.

Hetzelfde cijfer krijgt aanvoerder Luuk de Jong, die als spits van PSV juist wel enorm balvast was. Voetbal International deelt geen onvoldoendes uit, al worden Johan Bakayoko en Guus Til (beiden een 6) wel gezien als de twee spelers die niet hun normale niveau wisten te halen.

Walter Benítez: 6,5
Mauro Júnior: 6,5
Ryan Flamingo: 6,5
Olivier Boscagli: 7
Matteo Dams: 6,5
Jerdy Schouten: 8
Ismael Saibari: 7
Guus Til: 6
Johan Bakayoko: 6
Luuk de Jong: 7,5
Malik Tillman: 7


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in