Home Nieuws Flamingo is na tegengoal van PSV tegen Sporting kritisch op ploeggenoot

Flamingo is na tegengoal van PSV tegen Sporting kritisch op ploeggenoot

1809
0

Ryan Flamingo speelde dinsdagavond een ijzersterke wedstrijd tegen Sporting Portugal (1-1).

In het Champions League-duel had de zomeraankoop van PSV de taak om spits Viktor Gyökeres aan banden te leggen. Flamingo slaagde hier met verve in. Alleen bij de late tegentreffer van Sporting wist Daniel Bragança uit zijn rug voor de onverwachte 1-1 aan te tekenen.

Flamingo vond na afloop echter niet dat enkel hij verantwoordelijk kon worden gehouden voor de tegentreffer. “Die jongen liep uit mijn rug weg, maar normaal gesproken moet de middenvelder meelopen, of hij moet me coachen en aangeven dat ik hem over moet pakken”, gaf Flamingo aan toen hij de beelden van Ziggo Sport terug aan het bekijken was. Invaller Richard Ledezma was degene die Bragança vergat te volgen.

PSV beleeft zo een moeizame start in de competitiefase van de Champions League met één punt uit de eerste twee duels. Op 22 oktober staat er een uitwedstrijd tegen topclub Paris Saint-Germain op het programma.

“Maar als ik niets zeg, moet hij meelopen. Het is ongelukkig, want de bal werd ook nog aangeraakt”, zag de verdediger. “Extra zuur ja, omdat we goed hebben gespeeld. Ik vind dat we hadden moeten winnen, op naar de volgende wedstrijd”, klinkt het in onderstaande video uit de mond van Ryan Flamingo.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in