Home Nieuws Luuk de Jong baalt gigantisch van onnodig gelijkspel PSV tegen Sporting Portugal

Luuk de Jong baalt gigantisch van onnodig gelijkspel PSV tegen Sporting Portugal

221
0

Luuk de Jong baalt enorm van het gelijkspel tegen Sporting Portugal.

PSV had de wedstrijd in de Champions League over de streep moeten trekken, maar miste kans na kans en liep daarna in het mes.

In de slotfase kreeg PSV de deksel op de neus nadat het zelf een grote hoeveelheid kansen om zeep had geholpen. Daniel Bragança schoot uit het niets de 1-1 tegen de touwen en dompelde het Philips Stadion zo in rouw.

De Jong kreeg in de tweede helft nog een reuzenkans om PSV op een 2-0 voorsprong te zetten na een magistrale aanname. De aanvoerder kwam oog in oog met de doelman van Sporting te staan, maar raakte de bal vervolgens totaal verkeerd.

“Ja, ik had misschien moeten scoren, dat was een aardige goal geweest. Ik kwam niet goed uit met mijn passen en kreeg hem voor mijn linker”, zei hij bij Ziggo Sport.

“Ik voelde de goal niet aankomen en had het gevoel dat de eerste helft gelijk op ging. We begonnen goed in de tweede helft, waarin ik had verwacht dat zij meer zouden doen, maar wij kregen de kansen en vergaten onszelf te belonen. Dan weet je dat zij gevaarlijk kunnen worden uit het niets.”

De Jong deelde ook nog lof uit aan zijn verdedigers. “Sporting heeft weinig kunnen creëeren en complimenten aan de mensen achterin bij ons. Ryan Flamingo speelde een goede wedstrijd. Dan moet je jezelf belonen om de drie punten te pakken, dat zou verdiend zijn geweest.”

“Je weet dat je tegen goede tegenstanders speelt en niet zomaar even wint. Ik ben tevreden over hoe we het hebben gedaan met elkaar. We moeten groeien in het beslissen van wedstrijden”, aldus De Jong


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in