Home Nieuws Valentijn Driessen haalt uit en overtreft de kritieken op Peter Bosz

Valentijn Driessen haalt uit en overtreft de kritieken op Peter Bosz

3708
0

Half Nederland bemoeit zich inmiddels met de uitspraken van Peter Bosz over scheidsrechter Danny Makkelie. En dus kon ook een reactie van Valentijn Driessen niet uitblijven.

De criticaster van De Telegraaf ging er eens goed voor zitten en gebruikte zijn column in De Telegraaf om Peter Bosz eens flink aan te pakken. ‘De oren wassen’, gebruikt Driessen richting de PSV-directie om Peter Bosz te wijzen op zijn uitspraken over Danny Makkelie, die min of meer in de emotie zijn geuit Peter Bosz kennende.

Valentijn Driessen overtreft alle kritieken op de hoofdtrainer van PSV door stevig uit te halen. Marcel Brands en Earnest Stewart, de algemeen directeur en technisch directeur van PSV, moeten de trainer op zijn plek zetten, stelt Driessen in De Telegraaf.

Bosz was niet mild voor Makkelie, nadat de scheidsrechter geen penalty gaf aan PSV én opvolgend een gele kaart tevoorschijn toverde voor Bosz. “Ik ben altijd boos op Makkelie. Ik vind het helemaal niks”, zei Bosz zichtbaar geïrriteerd bij ESPN. De timing kan volgens Driessen niet slechter, nu de KNVB de campagne voor het werven van meer scheidsrechters is begonnen. ‘De PSV-trainer liet zich van zijn slechtste kant zien bij PSV – Sparta.’

‘Het is zelfs kleinzielig’, vervolgt de verslaggever van De Telegraaf in zijn column. ‘Hoe professioneel is dat van de trainer-coach van de landskampioen? En hoe kan hij van zijn spelers verwachten of zelfs eisen dat ze zich gedragen richting de arbitrage als hij zichzelf niet in de hand heeft?’, haalt Driessen hard uit naar Peter Bosz.

Driessen pleit voor actie van de PSV-directie en zegt daar het volgende over. ‘Als Brands en Stewart staan voor normaal gedrag van werknemers van PSV dan moeten zij hun succestrainer publiekelijk aan z’n oren trekken over diens gedragingen richting Makkelie. Al is het voor de bühne, het is een signaal dat iedereen bereikt en misschien zelfs extra scheidsrechters oplevert als men ziet dat het clubs menens is als het gaat om het beschermen van arbiters’, aldus Valentijn Driessen over het breed uitgemeten voorval van zaterdagavond na PSV – Sparta.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in