Home Nieuws Ronald Koeman komt voor vervanging afgehaakte Koopmeiners toch bij PSV uit

Ronald Koeman komt voor vervanging afgehaakte Koopmeiners toch bij PSV uit

619
0

Alsnog één PSV’er bij het Nederlands Elftal na het eerder afzeggen van Joey Veerman, Jerdy Schouten en Noa Lang.

Peter Bosz vond het helemaal prima maar Ronald Koeman komt alsnog bij PSV uit in de zoektocht naar een vervanger voor weer een geblesseerde speler. Guus Til mag zichzelf weer international noemen en sluit per direct aan bij het Nederlands elftal.

Bondscoach Ronald Koeman heeft Til maandagmiddag toegevoegd aan de selectie als vervanger voor Teun Koopmeiners. Koopmeiners raakte afgelopen weekend geblesseerd bij zijn club Juventus, dat speelde tegen Cagliari. Hij meldde zich nog wel in Zeist, maar heeft zich na een medische check afgemeld bij Koeman. Jerdy Schouten, Joey Veerman en Noa Lang, die de volledige aandacht heeft van de medische staf bij PSV, zijn zoals bekend niet beschikbaar.

Na de twee thuiswedstrijden in september staan er de komende week voor het Nederlands Elftal twee uitduels op de agenda in de Nations League. Oranje treft eerst Hongarije in Boedapest op vrijdag 11 oktober en drie dagen later Duitsland in München op maandag 14 oktober.

De volledige selectie van Oranje luidt nu als volgt:
Doel: Mark Flekken, Nick Olij, Bart Verbruggen.
Verdediging: Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Jeremie Frimpong, Lutsharel Geertruida, Jorrel Hato, Matthijs de Ligt, Ian Maatsen, Micky van de Ven, Stefan de Vrij.
Middenveld: Ryan Gravenberch, Tijjani Reijnders, Xavi Simons, Quinten Timber, Mats Wieffer, Guus Til.
Aanval: Brian Brobbey, Cody Gakpo, Justin Kluivert, Donyell Malen, Joshua Zirkzee.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in