Home Nieuws Willem van Hanegem irriteert zich aan specifiek één PSV’er

Willem van Hanegem irriteert zich aan specifiek één PSV’er

13194
0

Willem van Hanegem maakt van zijn hart zelden een moordkuil. Het icoon van Feyenoord is geen groot fan van Luuk de Jong maar er is nog een PSV’er die Van Hanegem niet kan bekoren.

Van Hanegem vindt De Jong overigens wel een prachtige voetballer maar laat regelmatig los niet zo gecharmeerd te zijn van hoe de aanvoerder van PSV zich weleens laat gelden richting tegenstanders en scheidsrechter. PSV’s uithangbord roept over het algemeen weinig weerstand op maar Van Hanegem wijst deze keer naar een andere PSV’er, die hem niet zo kan bekoren.

Van Hanegem lijkt als vorig seizoen geen vertrouwen meer te hebben in een nieuwe landstitel voor zijn club. Het voetbal-icoon ziet opnieuw dat PSV nu al een grote voorsprong te pakken heeft ten opzichte van Feyenoord. Van Hanegem lijkt het te accpeteren, opnieuw te accepteren maar irriteert zich de laatste tijd wel meer en meer aan Guus Til, die hij bij Feyenoord een stuk begripvoller vond overkomen.

“Weet je wanneer ik hem goed vond, als hij normaal kletste”, begint Van Hanegem in de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad. Van Hanegem vindt dat Til zich wat meer op de vlakte moet houden als het gaat om zijn positie in het elftal van Peter Bosz. “Hij gaat nu ineens denken: ik begrijp niet dat ik er niet in sta”, aldus Van Hanegem over Til, die zich eigenlijk net als Luuk de Jong altijd schappelijk en begripvol opstelt.

Bovendien levert Guus Til continue dus de Amsterdammer en voormalig speler van AZ en Feyenoord, zou wel enig recht van spreken hebben met betrekking tot een basisplaats bij PSV. Niet alleen zijn scorend vermogen zorgen bij Bosz voor tevredenheid maar ook het drukzetten is bij Til erg goed verzorgd.

Guus Til is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen in Eindhoven. De aanvallende middenvelder werd in het seizoen 2021/2022 door Spartak Moskou nog verhuurd aan Feyenoord, maar tekende in de zomer van 2022 bij PSV. Voor het duel tegen Sparta stond de teller van Til op 96 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij 28 keer scoorde. Dat zijn indrukwekkende cijfers te noemen. Afgelopen week werd Guus Til als mogelijke vertrekker genoemd aan het einde van dit lopende seizoen. FC Twente-middenvelder Sem Steijn werd al aangemerkt als mogelijke opvolger van Guus Til.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in