Home Nieuws Naam van alleen voor PSV betaalbare Sem Steijn valt opnieuw: ‘Hij past...

Naam van alleen voor PSV betaalbare Sem Steijn valt opnieuw: ‘Hij past bij PSV en heeft echt het hele repertoire’

4433
1

De naam van Sem Steijn valt steeds vaker. Sem Steijn wordt heden ten dage met het Nederlands Elftal in verband gebracht maar ook met PSV.

En dat is deze week niet voor het eerst. Goede spelers worden nu eenmaal met PSV in verband gebracht. De beste spelers van het land worden zeker met PSV in verband gebracht en dus valt de naam van Sem Steijn meermaals in relatie tot een toekomst in Eindhoven.

‘Sem Steijn in beeld bij PSV’
Vorige week bracht transferjournalist Mounir Boualin Sem Steijn al in verband met PSV. Earnie Stewart en de scouts zouden de sterspeler maar vooral smaakmaker van FC Twente op een schaduwlijstje hebben staan. Er is echter momenteel geen noodzaak om Steijn te halen door de aanwezigheid van Guus Til, Malik Tillman en Ismael Saibari. Alle genoemde middenvelder beschikken over voldoende scorend vermogen dus de komst van Steijn lijkt absoluut niet aan de orde te zijn. Indien Guus Til, Malik Tillman en/of Ismael Saibari zou worden verkocht, kan Sem Steijn volgens Boualin in beeld komen.

Deze week bleek Steijn ook onderwerp van gesprek te zijn bij de NOS. De voetbalpodcast van de Nederlandse Omroep Stichting liet de prestaties van Sem Steijn de revue passeren en linkte de aanvaller aan een toekomst bij PSV. Maar het advies bij de NOS luidde anders want Feyenoord zou juist verlegen zitten om een type als Sem Steijn.

Feyenoord moet dan ook zijn pijlen richten op Steijn, zo vinden Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter. Steijn kwam afgelopen zondag nog in actie met Twente tegen Feyenoord maar is tegelijkertijd eigenlijk onbetaalbaar voor de Rotterdamse club, waar de mogelijkheden nog niet zo ver reiken als bij PSV het geval is. Of Steijn voor Ajax betaalbaar is behoeft geen nadere analyse.

Steijn liet zich in de Kuip gelden door de enige treffer van de bezoekers uit Enschede op fraaie wijze te maken. De Haagse voetballer van FC Twente bracht daarmee zijn totale doelpuntenproductie van dit seizoen op acht doelpunten in twaalf wedstrijden. Met zijn doelpuntentotaal is Steijn momenteel topscorer van de Eredivisie.

“Ik zou zeggen dat hij voor Feyenoord een interessante speler is, maar ik denk dat hij daar te duur voor is geworden”, zegt commentator Avsaroglu, die verwacht dat Steijn niet meer te behouden is voor Twente en bezig is aan zijn laatste seizoen. De NOS-journalist wijst vervolgens naar PSV, dat Steijn wel zou kunnen betalen. “Hij wordt topscorer van de Eredivisie als hij zo doorgaat. Steijn begint Twente te ontgroeien, dat is een ding dat zeker is.”

Volgens Jeroen Grueter is het helemaal geen gekke gedachte als Steijn uiteindelijk de overstap maakt naar een club uit de traditionele Nederlandse top drie. “Hij kan op elke manier scoren. Hij heeft een neusje voor de rebound, kan koppen en heeft een goed schot van afstand. Hij past bij PSV, kan een kans creëren en heeft echt het hele repertoire”, wijst de verslaggever de kwaliteiten van Steijn. “Sommige spelers hebben meer tijd nodig om dit niveau te bereiken”, besluiten de heren de analyse over Sem Steijn.


1 REACTIE

  1. Usually I do not read article on blogs however I would like to say that this writeup very compelled me to take a look at and do so Your writing taste has been amazed me Thanks quite nice post

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in