Home Nieuws Komt Ruben van Bommel opnieuw bij PSV in beeld? ‘Dan krijg je...

Komt Ruben van Bommel opnieuw bij PSV in beeld? ‘Dan krijg je zijn vader er weer bij’

9509
3

Ruben van Bommel kon in de zomer van 2022 naar verschillende clubs overstappen. De zoon van Mark van Bommel bleek het niveau van MVV te zijn ontgroeid en dus lonkte er een mooie stap.

PSV, FC Twente en AZ waren concreet in beeld met nog een paar andere minder aansprekende clubs maar na gesprekken met alle genoemde clubs trok AZ aan het langste eind. Desalniettemin volgen ook de scouts van PSV de ontwikkelingen van Ruben van Bommel op de voet en de aanvaller maakt dan ook zienderogen stappen voorwaarts. Al dacht Valentijn Driessen daar recent wel anders over want de criticaster van De Telegraaf was helemaal niet zo te spreken over de ontwikkeling van de zoon van Mark van Bommel.

In de Rood Wit Podcast werd de naam van Ruben van Bommel alvast genoemd gescout voor de volgende transferzomer.

“Ruben van Bommel? Dan krijg je zijn vader er weer bij bij PSV”, lacht Tommie van der Leegte gekscherend in de PSV-podcast over de suggestie. André Ooijer, eveneens te gast in de podcast, ziet wel wat in de AZ-speler. “Zeker, goede speler. Hij komt inderdaad uit de opleiding, maar ik heb niet met Ruben gewerkt. Maar ik ken hem natuurlijk wel van Mark. Ruben is een geweldige gozer, een goede jongen en een geweldige speler”, is Ooijer duidelijk.

Ooijer denkt dat er zeker een transfer richting de top aanstaande is voor de zoon van PSV-icoon Mark van Bommel. Ooijer hoopt echter dat Ruben van Bommel de juiste keuze maakt.

“Er gaat interesse komen, ook vanuit het buitenland. Niet alleen PSV, Ajax en Feyenoord gaan komen. Als hij een transfer maakt naar een mooie club, maar je speelt niet… Daar heb je niks aan. Maak je een tussenstap naar PSV, dan ervaar je toch net even andere druk dan bij FC Twente of AZ. Dat is compleet anders”, aldus Ooijer over Ruben van Bommel in de Rood-Wit Podcast, te zien in onderstaande video.


3 REACTIES

  1. Thank yoս for some other informatiνe bⅼog. Where else could I am getting that tүpe of info written in such an іdeal way?
    I’ve ɑ ρrоject that I am juѕt now running on, and
    I’ve been on the glance out for such information.

  2. The second genomic mechanism involves the interaction of ligand bound ERs with other transcription factors like Fos Jun AP 1 responsive elements, c Jun NF ОєB and specificity protein 1 Sp1 recruiting co regulators to form initiation complexes that regulate the transcription of genes whose promoters do not harbor EREs 64, 78 buy priligy online You must discontinue expectorants and vitamins only vitamins that contain iodine for 2 weeks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in