Home Nieuws PSV-fans halen uit na ‘consternatie’ rond Jerdy Schouten

PSV-fans halen uit na ‘consternatie’ rond Jerdy Schouten

3735
0

Is er nu wel of geen misverstand rond Jerdy Schouten of betreft het een storm in een glas water?

Jerdy Schouten meldde zich afgelopen week af voor de beide wedstrijden van het Nederlands elftal. De eerste lezing was dat de middenvelder kampte met ‘algehele vermoeidheid’, maar dat klopt volgens Schouten niet. Althans, dat bleek uit diens interview met De Telegraaf van afgelopen week.

Onverwacht en wellicht onbedoeld schudde Schouten de boel op bij PSV maar veel meer dan tot een vriendelijk en open gesprek zal het niet gaan leiden, is de verwachting rond de middenvelder. De zaakwaarnemer van Schouten zal naar alle verwachting ook bij het gesprek met PSV aanwezig zijn. De kou zal dan ook snel uit de lucht zijn, is de algehele verwachting.

Een botkneuzing zou de middenvelder momenteel parten spelen vertelde Schouten in gesprek met De Telegraaf. Daarna ontstond er enige onrust, die ook de achterban niet ongemoeid laat. Het is namelijk niet de eerste keer dat het niet vlekkelos verloopt rondom het communiceren van blessures. Ook vorig seizoen met Noa Lang doorstonden speler en club enige onrust over de communicatie en zelfs over diagnoses.

October 1, 2024, Eindhoven, North Rhine-Westphalia, Netherlands: PSV Eindhoven forwarder Noa Lang, during the match PSV – Sporting CP at the Philips stadium for the UEFA Champions laegue phase matchday 2 season 2024-2025 in EINDHOVEN, Netherlands on 1 oktober 2024, (Credit Image: © Marcel Van Dorst/DeFodi via ZUMA Press)

Dat wekt verbazing en links en rechts boosheid onder de PSV-aanhang. Van onbegrip tot verbazing, het kruiste elkaar allemaal op het sociale medium X. Een greep uit de reacties:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in