Home Nieuws In de week van Hans Kraay en PSV, haalt ESPN-analist opnieuw uit:...

In de week van Hans Kraay en PSV, haalt ESPN-analist opnieuw uit: ‘Totaal de omgekeerde wereld’

2714
2
BREDA, Netherlands, 05-10-2024, football, Rat Verlegh stadium, Dutch eredivisie, season 2024 / 2025, during the match NAC - NEC, Hans Kraay jr. of ESPN

De redenatie van Hans Kraay Junior over de gang van zaken rondom Jerdy Schouten en de gekozen communicatie snijdt tot op heden best hout.

Echter kennen we nog niet alle feiten, die wellicht ook niet naar buiten zullen gaan komen. De visie van Kraay op het geheel bij PSV begon een week geleden al, toen Kraay Peter Bosz verweet te ver te zijn gegaan in diens uitspraken over Danny Makkelie. Ook na zondag kwam Kraay nog enkele keren in beeld om de gang van zaken aan een andere analyse te onderwerpen.

Dat gold overigens ook voor Marciano Vink, Kees Kwakman en Kenneth Perez. De drie genoemde analisten analyseerden de gebeurtenissen bij PSV van afgelopen week meermaals bij de diverse programma’s van ESPN. Toch was het Kraay die afgelopen zondagmorgen het algehele startsein, overigens niet per se in negatieve zin, gaf richting de week van PSV en de communicatie van zowel Peter Bosz als het geheel rond Jerdy Schouten.

Hans Kraay bleek echter nog meer in petto te hebben over de situatie rond Jerdy Schouten. Kraay snapt niets van de recente gang van zaken bij PSV in de zin dat de clubleiding naar verluidt niet blij dwas at Jerdy Schouten openbaarde dat hij een knieblessure heeft in plaats van met vermoeidheid te kampen.

Schouten moest zich afmelden bij bondscoach Ronald Koeman voor de Nations League-duels van Oranje met Hongarije en Duitsland. Volgens Peter Bosz kampte hij met ‘algehele vermoeidheid’, maar de middenvelder ontkende dit vrijdag in een onverwacht interview met De Telegraaf. Schouten benadrukte met een knieblessure te kampen. Kraay kijkt er raar van op. “Heel gek. Ik vind het heel vreemd”, zegt hij bij ESPN.

“Ik snap wel dat er een privacy wet is, maar ik snap het ook niet. Ik vind dat je aan je supporters verplicht bent om hen te informeren wat je sterspelers mankeren. Daar is toch niets mis mee? Bij PSV zijn ze meestal niet zo geheimzinnig. Marcel Brands en Earnest Stewart houden je niet op afstand, zij zijn een open boek. Waarom zeg je dan niet gelijk dat hij last van zijn knie heeft? Wij dachten nu dat hij half naar de gallemiezen was.”

PSV zou bovendien niet blij zijn met de uitspraken van Schouten, bleek vrijdagmiddag uit de woorden van een woordvoerder in gesprek met de NOS. “Ik heb gelezen dat hij op het matje moet komen. Het lijkt mij wel echt totaal de omgekeerde wereld dat als iemand de waarheid vertelt, dat je op het matje moet komen om de volgende keer niet de waarheid te vertellen”, stelt een verbaasde Kraay vast.


2 REACTIES

  1. Hi, I think ʏour webѕitе might Ьe having browser compatibility issuеs.
    When I look ɑt your bⅼog in Ie, it looks fine but when opening in Intеrnet Expⅼorer, it has some overlapping.

    I just wanted to give you a quick heads up!

    Other then that, wonderful blog!

  2. What i dont understood is in reality how youre now not really a lot more smartlyfavored than you might be now Youre very intelligent You understand therefore significantly in terms of this topic produced me personally believe it from a lot of numerous angles Its like women and men are not interested except it is one thing to accomplish with Woman gaga Your own stuffs outstanding Always care for it up

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in