Home Nieuws Een zaakwaarnemer om van te gruwelen, een carriere in een neerwaartse spiraal...

Een zaakwaarnemer om van te gruwelen, een carriere in een neerwaartse spiraal maar alsnog nieuwe club voor Pereiro

999
0

Begin met Marcel Brands niet over de zaakwaarnemer van Gastón Pereiro want Brands zal meteen bedenkelijk het hoofd schudden.

PSV beleefde meermaals hele avonturen met de zaakwaarnemer van de Uruguayaan, wiens carriere toch aardig in het slop is geraakt na zijn vertrek bij PSV. Er zit zoveel in, er komt zo weinig uit. Dat is in het kort gezegd de conclusie over de Uruguyaanse stilist van een voetballer, een juweel van een nummer tien gezegend met een bak techniek waar de beste spelers ter wereld zelfs mee gezegend zouden willen zijn.

Maar toch luisteren de werkgevers van Gastón Pereiro niet naar namen als AC Milan, AS Roma, Sevilla of Tottenham Hotspur. Nee, het luistert tegenwoordig naar het rijtje Cagliari, Nacional, Ternana en Genua. Aldus wel opnieuw terug naar de Serie A.

Genoa heeft de 29-jarige aanvaller voor het restant van dit seizoen vastgelegd. De nummer achttien van Italië hoeft geen transfersom te betalen voor de voormalig PSV’er, die na zijn vertrek bij Cagliari dus ook gewoon zonder club zat. Na veel strijd met de zaakwaarnemer van dienst, die vier jaar later een transfer naar Spartak Moskou eigenhandig en zelfstandig blokkeerde, haalde PSV de Urugyaan naar Eindhoven.

Voor PSV scoorde de stilist 49 doelpunten in 154 wedstrijden maar een grote club kwam maar niet op zijn pad en dus werd het Cagliari, waar hij zelden een basisspeler was. Kortom, een zaakwaarnemer om van te gruwelen, een carriere in een neerwaartse spiraal maar gelukkig alsnog een nieuwe club voor Pereiro in de vorm van een contract bij Genua.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in