Home Nieuws Kort geding aanstaande met als doel bezoek aan PSG-PSV toch mogelijk te...

Kort geding aanstaande met als doel bezoek aan PSG-PSV toch mogelijk te kunnen maken

746
1

PSV speelt later dit kalenderjaar een volgende uitwedstrijd in de Champions League op Franse bodem.

De autoriteiten in Brest, in het Franse departement Bretagne aan de westkust van het land, zullen de ontwikkelingen rond PSV en Paris Saint-Germain van dit moment met argusogen volgen. Het is nogal een besluit te noemen, dat de Franse hoofdstad heeft genomen maandag. Zouden de autoriteiten in Parijs recent contact hebben gehad met de autoriteiten in Lens, waar PSV een klein jaar geleden speelde en zag dat enkele fans zich niet geheel gepast gedroegen?

Hoe dan ook laat de supportersvereniging van PSV het er niet bij zitten en tracht het maatregelen te treffen de 2000 PSV-fans alsnog naar Parijs te laten afreizen.

Totaal onverwacht maar vooral erg laat gezien de speelkalender van volgende week de 22e oktober, kreeg PSV het besluit van Frankrijk maandagmiddag mee. Het duperen van 2400 personen inclusief de businessclub is nogal iets groots dus zint men aan PSV-zijde terecht op maatregelen. De supportersvereniging PSV werkt momenteel aan een kort geding in Frankrijk.

Dat zou ertoe moeten gaan leiden dat ruim 2000 PSV-fans volgende week dinsdag alsnog gewoon welkom zijn in Parijs, waar de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain op het programma staat. De kans van slagen lijkt echter wel klein, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Rob Bogaarts, voorzitter van Supportersvereniging PSV, legt uit wat hij met het kort geding wil bewerkstelligen. “Als dit helpt richting bijvoorbeeld de wedstrijd tegen Stade Brest in december hebben we toch een stap vooruit gezet”, zegt de voorzitter in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Dus al is het maar voor de toekomst, we willen hier toch iets aan doen. Ook om te laten zien dat we het er absoluut niet mee eens zijn. Dit besluit druist in tegen ons rechtvaardigheidsgevoel”, aldus de voorzitter van de supportersvereniging.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in