Home Nieuws Verbazing alom na uitspraak over ‘inherent aan dit elftal’: ‘Ronald Koeman moet...

Verbazing alom na uitspraak over ‘inherent aan dit elftal’: ‘Ronald Koeman moet opstappen bij Oranje’

800
0

Verbazingwekkend is het te noemen. De reactie van Ronald Koeman na afloop van Duitsland – Nederland.

Het Nederlands Elftal gooide haar goede naam in Duitsland te grabbel afgelopen maandagavond. Vanaf het begin klopte er al helemaal niks van bij Oranje. Zoals wel vaker bij het Nederlands elftal vraag je je af met wat voor plan het elftal het veld ingestuurd is.Ronald Koeman diende, zoals zo vaak, in de rust de boel repareren omdat Oranje onder zijn leiding erg vaak achter de feiten aanloopt.

De vraag is voor hoe lang nog want er wordt aan de stoelpoten van Koeman gezaagd. Zo ook bij Radio 538, waar dinsdagmorgen harde noten werden gekraakt over het spel van Oranje en de gekozen en gehanteerde tactiek van de geplaagde bondscoach.

Vanuit de NOS kreeg Koeman de vraag opgelegd of hij verbaasd is over de wanprestatie en het veldspel van Oranje tegen Duitsland. Koeman antwoordde met: ‘Nee, ik ben niet verbaasd want dit is inherent aan dit elftal’, zei de bondscoach daadwerkelijk. Dat antwoord zorgde in de studio van Radio 538 voor veel vraagtekens, waarna de conclusie over de toekomst van Ronald Koeman bij het Nederlands Elftal in de video onder de foto kort wordt samengevat.

Bij Radio 538 is men dan ook uitgesproken over de toekomst van Ronald Koeman bij Oranje.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in