Home Nieuws Blessure Joey Veerman blijkt serieuze blessure, middenvelder langer afwezig

Blessure Joey Veerman blijkt serieuze blessure, middenvelder langer afwezig

369
0

Blessures, blessures en blessures. Schering en inslag is het verhaal van de vele blessures, die de PSV-directie inmiddels grote zorgen baren.

Het is inmiddels een op zichzelf staand dossier geworden, de vele blessures en de niet altijd even topfitte selectie van Peter Bosz. Een nieuwe grote tegenvaller valt inmiddels te noteren voor de selectie want Joey Veerman staat langer aan de kant dan aanvankelijk gedacht. Dat meldt De Telegraaf donderdagavond.

Veerman lijkt dus serieus geblesseerd te zijn en moet zeker nog een maand revalideren, voordat hij terug kan keren op het veld. Dat betekent dat de middenvelder de nodige wedstrijd zal gaan missen. Ook de eerstvolgende interlandperiode met het Nederlands elftal zal voor Veerman te vroeg gaan komen. Dat melden bronnen aan De Telegraaf, publiceert de krant donderdagavond.

De 25-jarige Veerman liep zijn toch hardnekkige en serieuze blessure eind september op, tijdens de uitwedstrijd tegen Willem ll. De spelmaker viel toen tijdens de wedstrijd al uit. Later bleek dat het om een lieskwetsuur ging. Hij miste vervolgens het treffen met Sporting Lissabon en Sparta Rotterdam maar daar komen dus nog de nodige wedstrijden bij.

Zoals gezegd de aankomende interlands van het Nederlands Elftal, alsmede het uitduel met AZ in Alkmaar van komende zaterdag én de Champions League-wedstrijden tegen Paris Saint-Germain en FC Girona. Ook mist Joey Veerman de wedstrijden tegen PEC Zwolle, Ajax en NAC Breda.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in