Home Nieuws Joey Veerman legt uit waarom hij later dan gehoopt terugkeert bij PSV

Joey Veerman legt uit waarom hij later dan gehoopt terugkeert bij PSV

381
0

Peter Bosz kan voorlopig nog geen beroep doen op Joey Veerman.

De creatieveling van PSV staat nog minstens een maand aan de kant met een liesblessure. Eind september raakte Veerman geblesseerd.

De verwachting in de media was in eerste instantie dat hij niet heel lang uit de roulatie zou liggen, maar donderdag werd duidelijk dat Veerman nog zeker vier maanden niet kan spelen.

”We wisten al wel dat het richting die twee maanden ging”, onthult Veerman vrijdag op de website van PSV. ”Er werd gecommuniceerd dat het minimaal een maand was. Dat klopte in principe ook.”

”Alleen, doordat ik die extra week pijn heb gehad, gaat het denk ik toch wel één of twee weken langer duren dan ik zelf had gehoopt”, baalt Veerman van de langere absentie. ”Dus dan kom je wel op die twee maanden of langer uit.”

Veerman legt uit waarom hij langer aan de kant staat dan in eerste instantie gemeld was. ”Het ligt aan de pijn die ik bleef houden. Bij vorige spierblessures die ik zelf heb gehad, was de pijn na twee, drie dagen weg.”

”Maar hier bleef het eigenlijk twee weken aanhouden. Dat voelde niet lekker. Het begon met die ontsteking. Maar het gaat nu alweer een stuk beter.”

De middenvelder hoopt zo snel mogelijk zijn rentree te kunnen maken in het shirt van PSV. ”We zijn bezig in de gym en het zwembad. En als het goed gaat, komen er weer loopvormen en krachttraining bij. Zo ga je zachtjes aan weer de lucht in.”

Veerman moet door zijn blessure onder meer de Champions League-wedstrijden tegen Paris Saint-Germain en Girona missen. Ook komt het competitieduel met Ajax voor hem te vroeg.

 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in