Home Nieuws PSV-fans steken na opmerking Bosz na AZ – PSV de draak met...

PSV-fans steken na opmerking Bosz na AZ – PSV de draak met KNVB: ‘Vond het helemaal niks’

2138
0

‘Laten we nu maar hopen dat de KNVB Peter Bosz niet schorst na deze uitspraak’, luidde één van de cynische conclusies na afloop van AZ – PSV.

Peter Bosz kon zaterdagavond naar eigen zeggen onmogelijk tevreden zijn ondanks de drie punten die uiteindelijk eenvoudig verzameld werden. Na een dag of dertien, veertien hetzelfde te moeten aanhoren wist de trainer dat zijn woorden in Alkmaar na afloop gewogen zouden gaan worden en zo geschiedde. Maar toch sprak Bosz zich uit zoals hij zich wilde uitspreken want er heerste simpelweg geen tevredenheid na AZ – PSV. Wel over de drie punten, niet over de uitvoering in met name de tweede helft.

Peter Bosz heeft zich zaterdagavond naar eigen zeggen dan ook ‘kapot geërgerd’ aan zijn ploeg. In de eerste helft bleek er met grote regelmaat sprake te zijn van een soort rondo door de man-meer-situatie maar de voorsprong uitbouwen lukte na de 0-2 niet. Op de persconferentie achteraf bleek Bosz kritisch te zijn. Ook rekende Bosz nog één laatste keer knipogend af met de Makkelie-rel. “Ik vond het niks!”, zei de trainer verwijzend naar de tweede helft in het AFAS-stadion in Alkmaar.

Diezelfde bewoordingen gebruikte Bosz na afloop van PSV – Sparta Rotterdam maar dan gericht aan het adres van scheidsrechter Makkelie. Alle consternatie rondom die uitspraken zijn mede door de vrijspraak van vrijdagmorgen naar de achtergrond verdreven maar het lijkt nog altijd in het systeem van Bosz te zitten getuige zijn manier van communiceren na afloop van AZ – PSV.

Meteen na de wedstrijd in Alkmaar staken PSV-fans op sociale media dan ook al de draak met de uitspraken van Bosz met betrekking tot de besluitvorming van de KNVB van vrijdagmorgen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in