Home Nieuws Theo Janssen ergert zich aan sterspeler PSV: ‘Hij wordt zó irritant’

Theo Janssen ergert zich aan sterspeler PSV: ‘Hij wordt zó irritant’

1244
0

Johan Bakayoko heeft afgelopen zaterdag niet weten te imponeren in de uitwedstrijd van PSV op bezoek bij AZ (1-2).

Het was alweer de vijfde wedstrijd op rij dat de Belgische aanvaller niet bij een doelpunt van zijn ploeg betrokken was. Janssen heeft zich tijdens het duel met AZ vooral gestoord aan de houding van Bakayoko en is van mening dat het tijd wordt voor een reserveplek.

“Weet je wie ik heel erg matig vond? Bakayoko”, begon Janssen bij Studio Voetbal. “Het wordt zó irritant. Je gaat op hem letten. Elke keer als hij in de één-tegen-één komt, gaat hij wandelen, kapt hij hem af en speelt hij hem terug.”

Tafelgenoot Arno Vermeulen vraagt zich af waarom Bakayoko dit seizoen zoveel minder presteert. “Ik heb echt geen idee”, reageerde Janssen. “Ik ben naar hem aan het kijken, misschien ligt het aan de druk? Ik weet het niet.”

“Bakayoko is een speler die niet te verdedigen is, als hij op tempo komt, spelers op snelheid opzoekt en naar binnen en naar buiten kan. Nu vertraagt hij het spel de hele tijd, speelt alle ballen terug.”

Ibrahim Afellay is het met zijn collega-analist eens: “Bakayoko is zo voorspelbaar, hij gaat ook negen van de tien keer naar binnen toe. Het is terecht wat je aanstipt: hij wil een tegenstander vanuit stilstand passeren, maar dat kan gewoon niet. Ga ook eens een keer buitenom, heb een beetje diepte in je spel.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in