Home Nieuws Kwakman stoort zich enorm aan Bosz na moeizame zege PSV: ‘Kom op,...

Kwakman stoort zich enorm aan Bosz na moeizame zege PSV: ‘Kom op, we zijn geen twaalf hè?

731
0
EINDHOVEN, 01-09-2024, Philips Stadium, Dutch football Eredivisie season 2024 / 2025, Match between PSV - Go Ahead Eagles, PSV headcoach Peter Bosz

Kees Kwakman heeft zich gestoord aan de wijze waarop Peter Bosz na de overwinning op AZ de pers te woord heeft gestaan.

PSV boekte zaterdagavond een moeizame overwinning in Alkmaar, nadat de ploeg al snel op een comfortabele 0-2 voorsprong kwam. Vooral na rust viel PSV ver weg. Opvallend genoeg weigerde Bosz inhoudelijk over de tweede helft te praten.

Het zorgde voor verbazing en ergernis bij Kwakman. “Dat interview van Bosz na afloop… dat was natuurlijk helemaal dramatisch”, zei de analist in het programma Dit was het Weekend van ESPN.

Toen Bosz zaterdagavond werd gevraagd naar het spel dat zijn ploeg de tweede helft op de mat legde, gaf hij enkel een kort antwoord: “Het heeft geen zin om daarover te praten. Er ging zóveel mis.”

Kwakman vindt dat PSV zich niet op deze manier moet opstellen tegenover het journaille: “Kom op, we zijn geen twaalf hè? Je kan toch wel inhoudelijk over de wedstrijd praten? Dat deed hij nu ook niet.”