Home Nieuws Verrassend advies voor Bosz aangaande beginopstelling in Parijs: ‘Hij kan ook als...

Verrassend advies voor Bosz aangaande beginopstelling in Parijs: ‘Hij kan ook als middenvelder’

1805
0

Peter Bosz heeft zeker nog wel iets te kiezen in Parijs, ondanks de blessuregevallen en lijst afwezigen van met name de nodige basisspelers.

Of er een verrassing uit de hoge hoed gaat komen valt nog te bezien maar wellicht kiest de trainer voor een andere variant op het middenvelder. Aan tafel bij Rondo van Ziggo krijgt Peter Bosz verrassend advies over het invullen van het middenveld en de aanval.

De Rondo-analisten Alex Pastoor en Youri Mulder adviseren Peter Bosz, nu er de nodige keuzes gemaakt moeten worden in Parijs. Door de afwezigheid van Joey Veerman en Jerdy Schouten tegen Paris Saint-Germain moet Bosz puzzelen op het middenveld maar als het aan Alex Pastoor en Youri Mulder ligt komt er een verrassende variant aan in het Parc des Princes van Paris Saint-Germain.

Ismael Saibari geldt in Parijs natuurlijk als de logische vervanger van Joey Veerman, omdat de Marokkaans international in de afgelopen duels ook al op die positie speelde. Voor Schouten lijkt Bosz nog geen echte vervanger gevonden te hebben. Tegen AZ mocht Boscagli een helft op de plek van de geblesseerde Oranje-international spelen, maar Pastoor pleit voor een andere optie. “Hij kan heel goed voetballen als ze de bal hebben, maar ik vind hem verdedigend geen topspeler”, zegt Pastoor bij Rondo over Boscagli.

“Ik zou hem dus misschien niet zo snel een optie voor het middenveld vinden”, gaat Pastoor verder. “Die verdediging is al zo broos. Maar Flamingo doet het volgens mij geweldig op dit moment, maar hij is van origine een middenvelder. Dat zou wel een optie kunnen zijn”, stelt Pastoor vast.

Youri Mulder komt echter met een andere verrassende oplossing. “Je zou Luuk de Jong ook nog op 10 kunnen zetten, en Pepi dan in de spits. Tillman heeft wel de intelligentie om voor de verdediging te spelen. Hij is ook heel goed in het afschermen en het dichtzetten van de lijnen. Dit zou wel een vondst kunnen zijn”, aldus Mulder over een bijzondere variant.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in