Home Nieuws Noa Lang krijgt wind van voren na doelpuntenviering: ‘Zou het ook zonder...

Noa Lang krijgt wind van voren na doelpuntenviering: ‘Zou het ook zonder toneelstukje kunnen?’

497
0

Noa Lang heeft met zijn doelpuntenviering tijdens het gewonnen competitieduel met AZ (1-2) veel stof doen opwaaien.

De vleugelaanvaller stond in de basis en was verantwoordelijk voor de 0-2, waarna een ‘praatgebaar’ met zijn hand maakte. Dat deed hij vijf seconden, waarna hij werd omhelsd door ploeggenoten.

Vervolgens zocht Lang de tv-camera op, keek hij de tv-kijker aan en maakte hij de gebaren nog eens. De Jong en Mauro Júnior trokken zijn hand vervolgens weg.

Johan Derksen snapt niet waarom Lang ervoor koos om zich met gebaartjes te richten tot de camera. “Zou die jongen ook een keer kunnen scoren zonder een toneelstukje?”, zo vroeg De Snor zich hardop af in Vandaag Inside.

René van der Gijp denkt in ieder geval van niet. “Nee, nee. Johan, bij zo’n goal zou je eigenlijk nog niet eens moeten juichen.” Lang kreeg de bal tegen AZ halverwege de eerste helft voor zijn voeten nadat doelman Rome Owusu-Oduro een voorzet van Guus Til niet goed verwerkte.

Advocaat Job Knoester, eveneens aanwezig in de dagelijkse talkshow, snapt niet waarom Peter Bosz niet ingreep. “Ik zou hem meteen wisselen, meteen eruit.”

Een dag later plaatste Lang een video op TikTok waarop de doelpuntenviering prominent te zien is. Ook zit er een fragmentje tussen waarop te zien is dat Lang na de wedstrijd in een camera kijkt en een tekst uit zijn nieuwe nummer Damage uitspreekt: “Noano is the baddest.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in