Home Nieuws Pastoor komt met 6 voorbeelden bij aanwijzen slechtste speler PSV tegen Paris...

Pastoor komt met 6 voorbeelden bij aanwijzen slechtste speler PSV tegen Paris Saint-Germain

1061
0

Olivier Boscagli heeft dinsdagavond tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain geen goede indruk achtergelaten op Alex Pastoor.

Tijdens zijn rustanalyse maakte Pastoor gehakt van de verdediger van PSV. Boscagli ging in de eerste helft meerdere malen in de fout, zo liet de analist van Ziggo Sport zien met verschillende voorbeelden.

Alhoewel Boscagli een belangrijk aandeel had in de 0-1 van Noa Lang door de bal te onderscheppen, vond Pastoor hem de zwakste speler aan de kant van PSV in de eerste helft.

Zowel in de veertiende minuut als in de zestiende minuut maakte Boscagli grote doordekfouten. “Hij dekt door op een man die uiteindelijk de bal niet eens krijgt”, zo begon Pastoor in de studio van Ziggo Sport. “Daardoor moeten alle middenvelders van PSV sprinten naar de eigen zestien om het lek te dichten.”

Ook in de negentiende minuut ging Boscagli enorm de fout in: de verdediger liet Ousmane Dembélé volledig vrij en mocht van geluk spreken dat zijn landgenoot de bal uiteindelijk op de lat plaatste. “Hij verliest hem volledig uit het oog. Dit is gewoon slecht.”

Pastoor haalde nog drie voorbeelden aan met fouten van Boscagli, die ook in de slotfase van de eerste helft verzuimde de bal naar behoren uit de eigen zestien te werken en tegenstander Lee Kang-In in stelling bracht.

“Dit is slecht, dit kan gewoon echt niet”, besloot Pastoor. “Hij moet aanstaan, maar hij wandelt gewoon.” Ondanks het zwakke eerste kwartier zocht PSV toch met een 0-1 voorsprong de kleedkamers op dankzij de treffer van Noa Lang. Na rust bepaalde Achraf Hakimi de eindstand op 1-1.