Home Nieuws Duidelijkheid voor PSV over gele kaart Luuk de Jong in blessuretijd tegen...

Duidelijkheid voor PSV over gele kaart Luuk de Jong in blessuretijd tegen Paris Saint-Germain

4846
0

Luuk de Jong heeft uiteindelijk toch geen gele kaart ontvangen in de Champions League-wedstrijd van PSV tegen Paris Saint-Germain, zo meldt Voetbal International.

De aanvoerder ging in blessuretijd op de bon na commentaar op de wedstrijdleiding. De Zweedse scheidsrechter Glenn Nyberg wees naar de penaltystip van PSV nadat Olivier Boscagli een vermeende overtreding op Marcos Asensio had gemaakt.

De Jong was het niet met deze beslissing eens en liet dit merken aan Nyberg, die de spits vervolgens een gele prent gaf. Zijn beslissing om de Franse topclub in blessuretijd nog een strafschop te geven draaide Nyberg uiteindelijk toch nog terug na tussenkomst van de VAR.

De arbiter heeft de kaart van De Jong uiteindelijk ook niet op het wedstrijdformulier gezet, zo weet VI.

Vijf gele kaarten voor de ploeg van Bosz bleven uiteindelijk natuurlijk wél gewoon staan: de kaarten van Mauro Júnior, Matteo Dams, Richard Ledezma, Isaac Babadi en doelman Walter Benítez. Van dat vijftal moet vooral Mauro nu oppassen: de Braziliaan werd ook al op de bon geslingerd tegen Sporting Portugal en staat nu dus op twee. Een volgende gele kaart levert de back een schorsing van één duel in de Champions League op.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in