Home Nieuws Opnieuw sterk spelende Ryan Flamingo wijst naar fluitende PSG-fans

Opnieuw sterk spelende Ryan Flamingo wijst naar fluitende PSG-fans

608
0

Voor de derde keer op rij hield Ryan Flamingo zich keurig staande in een Europese wedstrijd op het hoogste niveau.

Eerder speelde Flamingo naar behoren op bezoek bij Juventus en bleek de thuiswedstrijd tegen Sporting Lissabon een gigant van een wedstrijd te zijn wat het spel van Flamingo betrof. Dinsdagavond in Parijs andermaal een wedstrijd op het hoogste niveau waarin Flamingo zich keurig staande hield en een steunpilaar was na Olivier Boscagli.

Uiteraard is de verdediger tevreden met het punt dat PSV dinsdagavond heeft overgehouden aan het Champions League-treffen met Paris Saint-Germain. Flamingo baalde van het uitblijven van steun van de PSV-fans maar zag meer opmerkelijke zaken in het Parc des Princes-stadion. Flamingo gaat in gesprek met Ziggo Sport dieper in op de wedstrijd én op zijn eigen spel.

“Ik vond dat we de eerste helft echt een goede pot speelden. De tweede helft werd het wel wat lastiger”, vat Flamingo na afloop samen. “Op een gegeven moment scoren zij ook en ze drukten ons wel heel erg veel terug.”

Vervolgens gaat de jonge verdediger in op zijn eigen prestatie. “Ik had de taak om de spits op te pakken, maar eigenlijk hadden ze niet echt een spits. Ik had niet echt iemand waaraan ik me vast kon bijten. Je moet dan gewoon goed praten met je medespelers en goed overgeven op het juiste moment. Vooral het neerzetten is belangrijk.”

Flamingo zag dat PSV, vooral in de eerste twintig minuten van beide helften, aan het overleven was en overeind diende te blijven. “Wij zijn goed aan de bal, dus we moesten wat rustiger aan de bal zijn en de bal langer bij ons houden. Anders krijg je dat het spel de hele tijd op en neer gaat. Rond de dertigste minuut hielden we de bal wat langer bij en kregen we wat kansen. Ik hoorde ook wat gefluit in het stadion, dus dat deed ons ook wel goed. Uiteindelijk ben ik wel tevreden met een gelijkspel. Het is ook gewoon een topploeg waartegen je speelt”, aldus Ryan Flamingo na zijn prima wedstrijd in Parijs.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in