Home Nieuws Noa Lang kreeg veelzeggend besefmoment na remise bij PSG: ‘Is eigenlijk leip’

Noa Lang kreeg veelzeggend besefmoment na remise bij PSG: ‘Is eigenlijk leip’

699
0

Noa Lang kan leven met het gelijkspel van PSV tegen Paris Saint-Germain.

Guus Til kreeg in de tweede helft een reuzenkans om de 1-2 te maken, maar PSV kroop zelf ook meerdere keren door het oog van de naald bij enorme mogelijkheden die onder meer Ousmane Dembélé onbenut liet.

Lang is goed te spreken over zijn ploeggenoot Malik Tillman, die door de blessures van Jerdy Schouten en Joey Veerman verrassend als defensieve middenvelder startte. “Voor Malik was het de eerste keer dat hij op ‘6’ speelde. Hij heeft het geweldig gedaan”, zei hij bij PSV TV. Het toont ook aan dat we echt kwaliteit hebben in de selectie. Als we zoveel blessures hebben en we vangen het toch zo goed op. Dat is eigenlijk leip, en we dwingen het ook af.”

“Je weet dat je af en toe onder druk komt te staan, dat het een team is van wereldklasse”, zei Lang verder voor de camera van Ziggo Sport. “Dan moet je soms een beetje geluk hebben. Maar ik ben trots op het team.”

De aanvaller schoot PSV voor rust op voorsprong nadat Paris Saint-Germain meerdere grote kansen had gemist. “Je weet dat het in het eerste kwartier, de eerste twintig minuten altijd gaat stormen. Zeker als je uit speelt en vooral tegen zo’n ploeg. Dan moet je gewoon even overleven en dat hebben we gedaan. Dat is denk ik geen schande.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in