Home Nieuws Eens of Oneens? | Malik Tillman en Noa Lang zijn na dit...

Eens of Oneens? | Malik Tillman en Noa Lang zijn na dit seizoen onhoudbaar voor PSV

365
0

In de categorie ‘Eens of Oneens’ behandelen we wekelijks een aantal zaken die boven de club hangen of gewoon interessant zijn nog eens aan te halen. De lezers van PSV Inside kunnen in deze categorie mee oordelen over relevante zaken rond de club.

Walter Benítez zag zaterdagavond in de eerste helft tegenstander PEC Zwolle slechts éénmaal in het doelgebied voor hem opduiken.

De Argentijnse goalie diende andermaal weinig handelend op te treden. Dat kwam niet in de laatste plaats door het goede spel en de verdedigende arbeid van Malik Tillman, die dit seizoen niet schroomt vuile meters te maken. Ook in Parijs liet Tillman al zien dat verdedigen, slidings maken en ballen veroveren op eigen helft tot zijn pakket weet te behoren.

Ook Noa Lang kende een groot aandeel in de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle. Lang lijkt op stoom te zijn, scoort erop los, sprint als vanouds en is tegelijk explosief in zijn spel. De assist op Ricardo Pepi mocht er overigens ook zijn zaterdagavond. Even leek het erop dat Lang zich vast liep maar een minimaal steekpasje op Pepi gaf ‘redding’ in de zin dat Pepi de mooie aanval tot een doelpunt wist te kronen.

Na sublieme wedstrijden tegen zowel AZ, Paris Saint-Germain en PEC Zwolle zou Malik Tillman weleens de speler van de week genoemd kunnen worden. Tegelijkertijd gaat het lastig worden deze speler voor PSV te behouden gezien de uitstekende vorm waarin de Amerikaanse international verkeert. In de voor hem onbekende ‘Schouten-rol’ leverde Tillman een razendknappe prestatie in Parijs. Dít kan de Amerikaan dus ook. Is de international van Team USA eigenlijk nog houdbaar voor PSV aan het einde van dit seizoen?

Feitelijk geldt dat ook voor Ismael Saibari en Noa Lang, die beide ook in een blakende vorm verkeren. Het is inmiddels te kort door de bocht om te stellen dat PSV minder is met Saibari op de plek van Veerman. Voor Noa Lang geldt dat de aanvaller dicht tegen zijn oude vorm aanschurkt, hetgeen betekent dat de aanvaller een echte meerwaarde voor PSV heeft middels zijn rushes, passeerbewegingen en loopacties. Clubs als AC Milan en Arsenal worden nog altijd genoemd voor de aanvaller, die pas in zijn tweede jaar voor PSV echt los lijkt te komen.

Laat jouw mening horen in de volgende stellingen op PSV Inside.

1. Noa Lang is nog niet toe aan Oranje, PSV moet Lang bij de volgende interlandperiode niet laten gaan

Resultaten

Laden ... Laden ...

2. PSV heeft met deze selectie gefaald als het dit seizoen niet bij de beste 24 Europe clubs eindigt

Resultaten

Laden ... Laden ...

3. Ook zonder Schouten, Veerman, Lozano en Dest is PSV drie klassen beter dan Ajax

Resultaten

Laden ... Laden ...

4. Ajax is zaterdagavond normaal gesproken geen partij voor dit PSV

Resultaten

Laden ... Laden ...

5. Malik Tillman en Noa Lang zijn na dit seizoen onhoudbaar voor PSV

Resultaten

Laden ... Laden ...


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in