Home Nieuws Olivier Boscagli complimenteus: ‘Als je hem ziet, hij is net een TGV’

Olivier Boscagli complimenteus: ‘Als je hem ziet, hij is net een TGV’

1345
0

Olivier Boscagli speelde dinsdag met 1-1 gelijk tegen Paris Saint-Germain in de Champions League.

De Monegask stond aan de basis van de openingstreffer van Noa Lang door goed door te dekken en te onderscheppen. Hij zag echter ook dat PSV vervolgens in fases met de rug tegen de muur stond. Met een punt kan hij dan ook wel leven.

“We hadden meer goals tegen kunnen krijgen, maar ook zelf kunnen maken”, vertelt Boscagli voor de camera van ESPN. “We lieten zien dat we een team zijn, tot aan de laatste minuut. Als één team vochten we om de 1-1 over de streep te trekken. Ook de invallers hebben hard gewerkt. Niet veel teams pakken hier een punt, dus het is een heel belangrijk punt.”

“Het is lekker als je een punt overhoudt aan deze wedstrijd, maar het voelt niet als een overwinning”, vervolgde de mandekker “We hadden de wedstrijd zelfs nog kunnen beslissen, maar een gelijkspel is prima. Het was een zware wedstrijd, een echt Champions League-duel. Heel intens en ik denk ook dat het leuk was om naar te kijken.”

“Zij misten een aantal grote kansen, maar we hadden een beetje geluk dat ze misten. Maar als je Hakimi ook ziet… Net een TGV (Franse hogesnelheidstrein, red.), zo snel. Maar alle spelers van hun hebben enorm veel kwaliteiten. Een punt hier is gevoel voor het onderlinge gevoel. En inderdaad, als Monegask is een puntje in Parijs erg lekker, haha”, aldus Boscagli.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in