Home Nieuws Kenneth Perez uit forse kritiek maar de volgende plaat is ‘gewoon’ uitgebracht:...

Kenneth Perez uit forse kritiek maar de volgende plaat is ‘gewoon’ uitgebracht: ‘Het is zó irritant en totaal onnodig’

508
0

Noa Lang heeft met zijn gedrag binnen de lijnen de laatste duels veel stof doen opwaaien. Althans, bij diegene die zich eraan ergeren want niet ergeren is ook een optie.

Kenneth Perez heeft zich gestoord aan Noa Lang. Lang was belangrijk met een treffer tegen AZ en opende dinsdagavond de score tegen Paris Saint-Germain. Noa Lang liet zijn voeten spreken, maar zorgde bij bepaalde analisten en journalisten ook voor ergernis met gebaartjes tijdens het vieren van zijn doelpunten. Perez zag het met lede ogen aan.

“Het is zó irritant, zó jammer en totaal onnodig ook. Als je scoort, gebeurt er iets met je. Ik denk niet dat hij het makkelijk heeft in zijn hoofd en worstelt met zijn rol bij PSV”, begint de analist bij Voetbalpraat op ESPN. “Voor een jongen die overloopt van talent is het een moeilijke periode. Hij werd ook zéér terecht weer gewisseld”, aldus Perez, die vergeet dat Lang gewisseld werd omwille van fitheid. Lang kon niet meer verder, zei Bosz na afloop van de puntendeling in Parijs.

Volkskrant-journalist Willem Vissers, die eveneens aanwezig was in het praatprogramma, voorspelt dat er dit seizoen wrijving kan ontstaan als ook de resultaten minder worden in Eindhoven. “Dat wordt het moeilijke voor PSV dit jaar. Ze hebben alles makkelijk gewonnen, dat wordt steeds moeilijker, ook in de hoofden van de spelers. Er is ook wel wrijving hier en daar. Ze zijn nog verreweg de beste, maar ik denk wel dat er wat problemen kunnen komen als ze een paar keer niet winnen”, aldus de journalist.

Bijna twee weken geleden maakte Noa Lang bekend dat hij een nieuw nummer heeft opgenomen, samen met rapper Ronnie Flex. Sindsdien liet de aanvaller geen moment onbenut om zijn nieuwe muzieknummer te promoten… op het voetbalveld. De gebaren na zijn doelpunten waren dan ook bedoeld om zijn nieuwe plaat te promoten. Noa Lang, wat anderen er ook van vinden, gaat gewoon zijn eigen gang en levert ondertussen gewoon op het veld dus er bestaat eigenlijk weinig reden tot kritiek.

Ondertussen heeft Lang een nieuwe stap gezet in zijn muziekcarrière. Na zijn succesnummer ‘7k op je feestje’ pakt Lang nu uit met ‘Damage’, dat hij samen met de bekende Nederlandse rapper Ronnie Flex maakte. Vanaf donderdagnacht is het overal te beluisteren. Hierbij alvast een voorproefje.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in