Home Nieuws Guus Til én Noa Lang in voorselectie Nederlands Elftal, Bosz reageert na...

Guus Til én Noa Lang in voorselectie Nederlands Elftal, Bosz reageert na contact met Koeman

312
0

Ronald Koeman is gechargeerd gezegd weer om. Daarmee doelen we natuurlijk op het selecteren van Noa Lang voor het Nederlands Elftal.

Noa Lang en Guus Til zijn door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal. Koeman is zoals bekend een fan van Noa Lang maar fitheid speelde een grote rol in de afwezigheid van Lang bij het Nederlands Elftal.

Oranje neemt het halverwege komende maand op in het kader van de laatste groepswedstrijden van de UEFA Nations League tegen Hongarije terwijl de groep wordt afgesloten middels een uitbeurt in Bosnië-Herzegovina. Noa Lang ontbrak de afgelopen interlandperiode nog in verband met het herstel van zijn blessure terwijl Guus Til voor het eerst in ruim twee jaar weer onderdeel uitmaakte van Oranje.

Jerdy Schouten en Joey Veerman liggen er zoals bekend nog voor een langere periode uit en zijn dus niet opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Peter Bosz vindt het niet vreemd dat Noa Lang door Ronald Koeman is opgenomen in de voorselectie van Oranje. De trainer had eerder contact met de bondscoach en zag de uitverkiezing zodoende wel aankomen.

“Nee, daar ben ik niet verbaasd over”, reageert Bosz op zijn laatste persconferentie na een vraag over Lang in de voorselectie. “Ik had met Ronald Koeman contact gehad tijdens de vorige interlandperiode. Toen was hij niet fit genoeg en de bondscoach kiest altijd alleen spelers die topfit. Dat was hij nog niet en het ziet er naar uit dat hij nu wel weer topfit is”, aldus Bosz over zijn spelers die in de voorselectie deel uitmaken van Oranje.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in