Home Nieuws Peter Bosz geeft media duidelijk weerwoord na nieuw liedje Noa Lang

Peter Bosz geeft media duidelijk weerwoord na nieuw liedje Noa Lang

448
0

Peter Bosz besloot de vragen over Noa Lang vrijdagmiddag met een lach op zijn gezicht te beantwoorden maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het niveau van sommige vragen bij menig trainer toch best de nodige vraagtekens kan bezorgen.

Vrijdagmiddag niet bij Bosz want de trainer hoorde het met een glimlach aan. Desalniettemin waren sommige vragen van een bepaald niveau. Wat een professioneel voetbaltrainer van de nieuw uitgebrachte plaat van Noa Lang vindt maar ook of Peter Bosz dan wel PSV daar nog in gekend is, luidde ondermeer de vragen. Bosz gaf maar wat graag antwoord op de vraag wat hij van de voorselectie van Noa Lang vindt.

Bosz vindt het in ieder geval logisch dat Noa Lang weer tot de voorselectie van Oranje behoort. De coach roemt de voetbalkwaliteiten van de tienvoudig international en vindt het dan ook fijn dat Lang weer in de voorselectie te vinden is.

“Jullie letten op andere dingen, ik niet”, zei Bosz vrijdag op de persconferentie, verwijzend naar alle randzaken rondom Noa Lang. “Ik ben niet verrast dat Noa er weer bij is bij Oranje”, zei Bosz. “Het ziet ernaar uit dat hij weer helemaal fit is. Ik houd hem liever hier zodat wij hem de belasting kunnen geven die goed is. Maar het is voor hem wel een steun in de rug dat hij ook daar weer terug is.”

De 25-jarige Lang werd vrijdag door bondscoach Ronald Koeman na een lange afwezigheid in de voorselectie van Oranje gezet. De aanvaller kampte in het begin van dit seizoen met blessureleed en speelde in september vorig jaar zijn laatste interland. Afgelopen week liet Lang zich met een fraaie goal zien bij het Champions League-duel van PSV met Paris Saint-Germain, nadat hij PSV in Alkmaar ook al de weg wees. Zijn juichgebaren hadden van doen met zijn vrijdag uitgebrachte single samen met Ronnie Flex.

“Jullie letten op andere dingen, ik niet”, reageerde Bosz desgevraagd op een vraag over het gedrag van Lang. “Ik vind hem een goed mens en een heel goede speler”, aldus Peter Bosz over één van zijn sterspelers.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in