Home Nieuws Blessure nummer 24 lijkt in aantocht | Adama Nagalo valt net als...

Blessure nummer 24 lijkt in aantocht | Adama Nagalo valt net als vorige week na half uur geblesseerd uit

464
0

Adama Nagalo is vrijdagavond voor de tweede keer op rij uitgevallen bij Jong PSV. Dat melden meerdere media als De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad.

De verdediger uit Burkino Faso bleek na de uitbeurt op bezoek bij De Graafschap wel fit genoeg te zijn om af te reizen naar Parijs voor het Champions League-treffen met Paris Saint-Germain in de Franse hoofdstad. Nagalo viel in Parijs overigens niet in en bleef op de bank.

Bosz gaf vrijdagmiddag nog aan dat Nagalo nog niet fit genoeg is om voor PSV 1 te spelen plus dat Ryan Flamingo het dusdanig goed doet dat wisselen vooralsnog geen optie is voor Bosz. In Arnhem geraakte Nagalo na ongeveer een half uur spelen ogenschijnlijk opnieuw geblesseerd waardoor blessure nummer 24 in de periode Peter Bosz bij PSV in aantocht lijkt.

Het getal 24 valt in principe reuze mee in vergelijking met andere seizoenen onder bijvoorbeeld Roger Schmidt. Over twee seizoenen genomen werden destijds 60 blessures genoteerd. Ook het aantal spierblessures (vijf) van de tot vandaag getelde 23 blessures lijkt mee te vallen. Niet iedere blessure valt echter onder te verdelen in welke categorie dan ook omwille van het feit dat we rondom blessures ook met de privacywet te maken hebben.

De update in het aantal blessures werd deze week overigens opgesomd door de analisten van de Rood Wit Podcast.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in