Home Nieuws Verwachte opstelling PSV tegen PEC: Bakayoko reserve, Karsdorp en Ivan Perišić starten

Verwachte opstelling PSV tegen PEC: Bakayoko reserve, Karsdorp en Ivan Perišić starten

614
0

Na het knap behaalde punt in Parijs tegen Paris Saint-Germain wacht de Eredivisie weer en staat wedstrijdnummer 10 die voor 30 punten moet gaan zorgen op de agenda.

Peter Bosz heeft zaterdagavond vanaf 18.45 uur tegen PEC Zwolle weer meer te kiezen want enkele spelers keren weer terug. Zo heeft Bosz Rick Karsdorp weer terug en is Ivan Perišić weer beschikbaar in verband met het niet kunnen en mogen spelen in de Champions League.

Matteo Dams keert vermoedelijk terug op linksback na de schorsing door de rode kaart tegen Sparta. Echter bestaat er ook de kans dat Bosz gewoon met Mauro Júnior begint. Ook Rick Karsdorp begint net als tegen AZ vermoedelijk in de basis. De back moest het duel met Paris Saint-Germain missen door een lichte blessure. Ryan Flamingo en Olivier Boscagli vormen het centrum.

Op het middenveld moet Bosz ten opzichte van AZ-uit Jerdy Schouten missen. De middenvelder ligt net als Joey Veerman langdurig uit de roulatie. Tegen Paris Saint-Germain liet Bosz Malik Tillman op zes spelen. Dat die beslissing zeer goed uitpakte is een understatement geworden. Ismael Saibari en Guus Til beginnen net als tegen Paris Saint-Germain op het middenveld.

Luuk de Jong zal normaal gesproken Noa Lang als linksbuiten naast zich zien spelen maar aan de andere kant lijkt Bosz te gaan kiezen voor een reserverol voor Johan Bakayoko. Op rechts geeft Bosz vermoedelijk Ivan Perišić de kans. Een wedstrijd rust voor Johan Bakayoko zou een logische beslissing kunnen zijn.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscagli, Mauro Júnior; Tillman, Saibari, Til; Perisic, De Jong, Lang.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in