Home Nieuws Noa Lang intrigeert ook in Utrecht: ‘Zou heel graag met hem willen...

Noa Lang intrigeert ook in Utrecht: ‘Zou heel graag met hem willen werken’

529
0

Het zijn de dagen en weken van Noa Lang, die PSV zoals gepland stappen voorwaarts brengt want daar is de miljoeneninvestering uiteindelijk voor bedoeld.

PSV betaalde Club Brugge een flinke som aan transfergeld om de aanvaller aan de Europese top te laten ruiken, om vervolgens samen met Lang in te zetten op een zomerse toptransfer naar een Europese topclub als AC Milan of Arsenal.

Beide clubs worden momenteel in zowel Italiaanse als Engelse media genoemd voor een vervolgstap in zijn carriere. Of dit scenario reeds in de zomer van 2025 realistisch zal gaan zijn is onzeker te noemen op dit moment maar feit is dat Lang bij dit soort prestaties concreet op de radar van de nodige Europese topclubs zal komen te staan. Noa Lang speelt, scoort, geeft assists en maakt de tongen los.

De rappe vleugelaanvaller bracht recent ook een rapnummer naar buiten en bracht dat ook onder de aandacht met een speciaal PSV-shirt nadat hij de 2-0 scoorde tegen PEC Zwolle. Ook onder de andere trainers in de Eredivisie is Noa Lang een gewild onderwerp van gesprek. Ook FC Utrecht-trainer Ron Jans zegt te kunnen genieten van type spelers als Lang.

Jans benieuwd naar samenwerking met Noa Lang
“Weet je wat het is? Die jongen kan gewoon heel goed voetballen. Hij heeft eigenlijk alles wat je wilt van een buitenspeler. Hij zoekt altijd de actie en daar houd ik wel van”, begint Theo Janssen bij Studio Voetbal over de veelbesproken Lang. “Mensen zijn alleen heel erg kritisch op de dingen eromheen.”

Janssen haalt daarbij het juichgebaar van Lang aan. “Van mij hoeft dat niet. Je bent aan het voetballen en met je werk bezig. Hij hoeft geen reclame te maken op het voetbalveld.” Volgens Ron Jans moet daar niet te zwaar aan getild worden. “Bij Twente vonden ze hem een lieve jongen. Hoe hij zich presenteert vind ik allemaal bijzaak.”

Jans zou dan ook graag eens willen werken met Noa Lang. “Ik zou echt heel graag met hem willen werken, en me dan verdiepen in dingen die hij allemaal doet. Waar dat allemaal vandaan komt.” Pierre van Hooijdonk is minder enthousiast. “Dan krijg je van mij 23 ‘Noa Lang’s’ erbij.” Het leidt tot zelfspot bij Jans. “Doe maar niet, dan krijg ik teveel gesprekken. Ik vind het wel wat hebben. Als hij in het veld maar zijn dingen doet”, aldus Jans, die zichzelf steevast niet als toptrainer weet te omschrijven omwille van het feit dat hij niet in de top gewerkt heeft en geen topwedstrijden gecoacht heeft. Een toekomstige samenwerking met Noa Lang lijkt er voor Jans dan ook niet van te gaan komen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in