Home Nieuws KNVB stelt Danny Makkelie niet aan voor Ajax – PSV |...

KNVB stelt Danny Makkelie niet aan voor Ajax – PSV | ‘Feyenoord kan PSV gaan bedreigen’

2431
0

Hoewel Ajax tot op heden nog minder verliespunten heeft dan Feyenoord, houdt voetbalminnend Nederland geen rekening met een titelrace van PSV met de Amsterdamse club.

Feyenoord en Ajax treffen elkaar deze woensdag in de Rotterdamse Kuip en PSV reist zaterdag af naar de Johan Cruijff Arena voor de topper tegen de Amsterdammers. Maar weinigen houden dit seizoen rekening met de Amsterdammers maar uitvlakken kunnen we Ajax niet in de beide wedstrijden tegen zowel Feyenoord als tegen PSV.

Binnen het tijdsbestek van enkele dagen dus een editie van Feyenoord – Ajax opvolgend door een editie van Ajax – PSV. De PSV-iconen en gebroeders Van de Kerkhof hebben er alle vertrouwen in dat PSV deze week goede zaken gaat doen. “Wedstrijden voor vijftigduizend man spelen, dat is het mooiste wat er is”, zegt Willy, die net als René drie punten in Amsterdam verwacht voor PSV.

Meer problemen verwacht hij van Feyenoord de komende maand. “Ik heb geweldig genoten van Feyenoord tegen Benfica en FC Utrecht. Feyenoord kan ons nog gaan bedreigen”, zijn de broers van mening. Toch staan de Rotterdammers nog wel acht punten achter op PSV, dat zoals gezegd zaterdagavond tegen Ajax zal gaan spelen.

“Ik heb wel alle vertrouwen in het middenveld”, zegt Willy in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. “Het staat nu goed met Til, Tillman en Saibari. Ik denk dat met name Veerman het nog moeilijk gaat krijgen om zijn basisplaats terug te krijgen als hij weer fit is.” René is het eens met zijn broer, al wordt er ook wel weer snel geconcludeerd na enkele wedstrijden Til, Tillman en Saibari op één middenveld. “Trainers kijken toch eerst naar het resultaat en als het met dit middenveld goed loopt dan laat hij dat wel staan.”

De KNVB heeft inmiddels ook haar besluit genomen over de wedstrijd tussen Ajax en PSV in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Niet de veel besproken Danny Makkelie maar Serdar Gözübüyük fluit zaterdag Ajax – PSV in de Johan Cruijff ArenA. De arbiter krijgt ondersteuning langs de zijlijn van Erwin Zeinstra en Johan Balder. Jeroen Manschot is de vierde official.

Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Feyenoord-fan Pol van Boekel de VAR, geassisteerd door Dyon Fikkert. De aftrap van het duel in Amsterdam is om 18.45 uur. Waarom Pol van Boekel een Feyenoord-fan wordt genoemd lees je hier.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in