Home Nieuws Chaotische taferelen in Marbella: PSV en HSV verzinnen list na rode kaart...

Chaotische taferelen in Marbella: PSV en HSV verzinnen list na rode kaart Ramalho

3885
1

PSV en HSV hebben zondag in een oefenduel voor unieke taferelen gezorgd.

Ramalho werkte na een half uur de doorgebroken Immanuel Pherai naar de grond, waarop de Spaanse scheidsrechter naar de stip wees en een rode kaart trok voor de Braziliaanse centrumverdediger.

PSV én HSV probeerden de arbiter op andere gedachten te brengen, omdat het de waarde van de oefenwedstrijd zou devalueren. De arbiter was echter onverbiddelijk en stuurde Ramalho van het veld.

Beide ploegen wilden de tweede helft vervolgens weer aanvangen met elf tegen elf. Emir Bars stond namens de Eindhovenaren al klaar om zich op te maken voor een invalbeurt, waarna de Spaanse scheidsrechterscommissie ingreep: PSV moest toch met tien man verder spelen.

PSV en HSV verzonnen vervolgens een list. Ze besloten een nieuwe oefenwedstrijd van 45 minuten te spelen met elf tegen elf en een 0-0 stand. Daardoor mocht ook Ramalho plots weer meedoen.